-
Anonim
-
Anonim
hehehe, no dobra, zobacze co w mojej mocy:P jak tylko skoncze pisac magazynierke to z radościa zabiore sie za wszelka inna tworczosc. wlasciwie to juz teraz chetniej bym sie zabrala za wszelka inna tworczosc <lol> -
Anonim
Aniu jak idzie pisanie magazynierki?; ) Prawie bezinteresownie trzymam za to kciuki :P -
Anonim
Książka ma wyjść w listopadzie, Wydawnictwo MUZA, już się nie mogę doczekać; ) -
-
Anonim
o, juz w listopadzie? fajnie:)
Misza, mgr w koncu oddana w pt, jeszcze tylko trzeba obronic.
ale (bez)interesowne trzymanie kciuków na pewno pomoglo:):) pozdrawiam serdecznie -
Anonim
>ania napisała:
>o, juz w listopadzie? fajnie:)
>Misza, mgr w koncu oddana w pt, jeszcze tylko trzeba
>obronic.
>ale (bez)interesowne trzymanie kciuków na pewno pomoglo:):)
>pozdrawiam serdecznie
A jaki temat?
Co prawda to nie temat pt "Twórczość Ani", ale...; ) jest to jeden z elementów poznawania twórczości Zafon; ) -
abcd abcd
super by było:) bardzo bym chciała przeczytać jakąś inną książkę zafona!:) -
anne mai
"W mrocznej, niebezpiecznej i niespokojnej Barcelonie lat dwudziestych, młody pisarz, żyjący obsesyjna i niemożliwą miłością, otrzymuje od tajemniczego wydawcy ofertę napisania książki, jakiej jeszcze nie było, w zamian za fortunę i, być może, coś więcej.
Z niezwykłą precyzją powieściopisarska i w charakterystycznym dlań, oszałamiającym stylu, autor Cienia wiatru ponownie przenosi nas do Barcelony Cmentarza Zapomnianych Książek, by obdarować nas niezwykłą intrygą, romansem i tragedią poprzez labirynt tajemnic, gdzie czar książek, namiętności i przyjaźni splatają się w mistrzowskiej opowieści" -
NIKA
>Misza napisał
>Nie wiem jak teraz, natomiast kilka miesięcy temu pytałem
>w jednej z księgarń EMPiKu o inne pozycje. Powiedziano mi,
>że dostępny jest tylko "Cień...", innych nie ma. A
>szkoda, bo chciałbym zapoznać się z innymi powieściami,
>dla porównania.
no wlasnie, bo ja tez sprawdzalam w roznych dostepnych zrodlach i oficjalnie sa dostepne jedynie te 2 pozycje.
jednak o innych ksiazkach tego autora tez jest nie wiele wiadomo