The Cinnamon [2964]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • T.

>gorzka czekolada napisała:
    >Acha, tzn ze Erku to ty oceniasz co jest madre a co glupie??
    >to co fe

No od tego jest własnie moderator. Tak jak selekcjoner w klubie - on też dokonuje subiektywnej oceny. Przy okazji: jesteś za selekcją czy przeciw?

Eryk rzeczywiście czasami jest nadgorliwy (vide wątek z zapytaniem o cenę biletu do Cynamonu, gdzie moim zdaniem nie wstrzelił się w dobre poczucie humoru większości), ale - wiesz jak to jest: ceń moderatora swego, bo mozesz mieć.. GORSZEGO.
  • Eryk :)

a ja slyszalem na priv od pewnej damy ze nie moze tu byc gorszy moderator; ) hehe a propos biletow zirytowala mnie ta sytuacja, poniewaz jakis czas wczesniej mialem podobna zagwostke z pewnymi zasadami obowiazujacymi w jednym z poznanskich klubow... oczywiscie ni emusze mowic ze czesc gronowiczow (na priv) udzileila mi konkretnych i wyczerpujacych odpowiedzi a inna czesc na forum pisala niestworzone glupoty... no ale takie jest zycie...
    a na gronie cynamonu jest 2 moderatorow ! a ze jeden spi to iina sprawa; )
    milej srody
  • Bart78

nie znam tematu - biletów. moze ktos mi to nakreslic?
  • T.

Eryk: oj może, może.. np. ja mam alergię na recydywę w łamaniu podstaw ortografii; )

Bart78: tu na dole:
    http://grono.net/forum/topic/175005...
  • Bart78

Danke za info:)

zapomniał wól jak cieleciem był....

bravo Eryk
  • Anonim

. Tak jak selekcjoner w
    >klubie - on też dokonuje subiektywnej oceny. Przy okazji:
    >jesteś za selekcją czy przeciw?
    >
    >Eryk rzeczywiście czasami jest nadgorliwy (vide wątek z
    >zapytaniem o cenę biletu do Cynamonu, gdzie moim zdaniem
    >nie wstrzelił się w dobre poczucie humoru większości),
    >ale - wiesz jak to jest: ceń moderatora swego, bo mozesz
    >mieć.. GORSZEGO.

Zgadzam sie selekcja w clubie typu cinnamon jest wrecz wskazana- dlatego dla wielu wciaz jest to owoc zakazany- i niech tak pozostanie:)

Widzisz mi nie chodzi o to jakie zadania ma do spelnienia sele- to jego praca -bardzo subiektywana- , mam podobna wiec zupelnie jest to zrozumiane... chodzi o to ze moderator nie powinien kasowac wypowiedzi gronowiczow- nie zgadza sie z nimi, niech dyskutuje, niech poda swoje argumenty a reszta niech to oceni. Bardzo latwo wyrzucic to co mi niepasuje - duzo ciezej polemizowac z ludzmi i ich przekonywac do swoich prawd... ja mimo wszystko wybieram opcje nr 2 a cenzurze mowie zdecydowane:NIE

milego wieczoru:D
  • Anonim

nooo dokładnie; ) dobrze ujełaś; p A niech seeee wszystkoooo kasuje;p łuhh ja sie sama kasuje z tego dziwnego forum w ktorym nie mozna mieć nawet swojeGO zdanie!! pfff --->to jest własnie ta "GŁUPOTA"
  • T.

gorzka czekolada: z lekkim niedowierzaniem czytałem Twój post. Z łatwością dałaś się złapać w zastawione sidła, czego objawem jest fakt, że w pierwszym swoim akapicie przekreśliłaś wszystko to, co napisałaś w drugim :) A teraz ramach gimnastyki intelektualnej w pierwszej sekcji swojego wywodu wstaw słowo moderator, a w drugiej - selekcjoner; )

Miłej nocy :P
  • Kamao

a ja tak ni z gruchy ni z pietruchy... chciałabym mieć takie rózowe paputki :)
  • Anonim

>TomekN napisał
    >gorzka czekolada: z lekkim niedowierzaniem czytałem Twój
    >post. Z łatwością dałaś się złapać w zastawione
    >sidła, czego objawem jest fakt, że w pierwszym swoim
    >akapicie przekreśliłaś wszystko to, co napisałaś w
    >drugim :) A teraz ramach gimnastyki intelektualnej w
    >pierwszej sekcji swojego wywodu wstaw słowo moderator, a w
    >drugiej - selekcjoner; )
    >
    >Miłej nocy :P
    >

Ech, myslalam ze to tylko ja zastawiam sidla na niegrzecznych panów..
    a jednak skucha..

• w innym świecie...

kto jest bez winy,niech pierwszy rzuci kamieniem :P :)
  • marta czajczyk

prawda co do cynamonu z pewnoscia koiety mogly by sie bardziej szanowac i przestac za wszelka cene swiecic soba,ale co do mezczyzn to masakra,oczywiscie nie wszyscy ale 90 procent to nie umiejacy sie zachowac,jak nie propozycjie to glupie przystawki ,a nie ktore chca czasem tylko sie poruszac a nie na podryw.
  • Karolina Adrianna

> prawda co do cynamonu z pewnoscia koiety mogly by sie bardziej szanowac i przestac za wszelka cene swiecic soba,ale co do mezczyzn to masakra,oczywiscie nie wszyscy ale 90 procent to nie umiejacy sie zachowac,jak nie propozycjie to glupie przystawki ,a nie ktore chca czasem tylko sie poruszac a nie na podryw.

"świecić soba" i to mówi dziewczyna która ma 3/4 jak nie wiecej poł nagich zdjęć ?
  • Anonim

>marta czajczyk napisała:
    >prawda co do cynamonu z pewnoscia koiety mogly by sie
    >bardziej szanowac i przestac za wszelka cene swiecic
    >soba,ale co do mezczyzn to masakra,oczywiscie nie wszyscy
    >ale 90 procent to nie umiejacy sie zachowac,jak nie
    >propozycjie to glupie przystawki ,a nie ktore chca czasem
    >tylko sie poruszac a nie na podryw.

poruszać się można we dwoje, zawsze to przyjemniej.; )
  • Control Yourself

buhahahhahahaha
  • ...

a ja tak sobie poczytałam i ....
    nie nie będe komentować:) do zobaczenia w cynamonie:)
  • Królicza - wstęp z kartą klubową

Może prościej byloby pójśc i pobawić się przy mega muzie aniżeli na siłę próbować się zabawić? Człowiekowi po to dano mniej lub więcej szarych komórek aby czasem uzywał ich do wykonywania czynności zwanej myśleniem. Każdy ma wybór - po co i gdzie idzie. Najwazniejsze, żeby nikogo na siłę nie zmuszac do prezentowania tudzież ( co czasami gorsze) oglądania cudzych wdzięków. Zgodzę się jednak z jednym z przedmówców, iz niektóre niewiasty doprawy mogłyby oszczędzić , co wrazliwszym gatunkom, nieuchronnego oglądania ich wdzieków z różnego poziomu i miejsca klubu. Troche skromności nie zaszkodziło jeszcze każdemu a odrobina subtelności itajemniczości jest wręcz wskazana dla młodej damy. No, chyba że damy postępują w myśl zasady " bawimy się jak damy a jak nie damy- to się nie bawimy"... Ale na to niech spadnie zaslona milczenia i zasloni obnażone bialoglowy w ten piękny wieczór zimowy; -) ave music
  • franciszek.

ave !
  • Anonim

Sie masz Oliwka; -) Kopę lat :-)

W weekend byłem w Cin po prawie roku przerwy i raczej miłe spostrzeżenia a szczególnie jeśli chodzi o muzykę i selekcję; -)

A co do wcześniejszych wypowiedzi ta temat Pań i ich wdzięków, to każdy robi to co lubi; -)
| |

The Cinnamon. Kultowy warszawski klub w którym nie wypada nie być w każdy piątek i sobotę po go...

Fotki

Miejsca grona (1)