-
Tomaszek
-
qdlaty
-
Tomaszek
kupic za 220 to ja potrafie ten zasrany dolot ale samemu to jest sztuka -
Anonim
to po co się pytasz, jak Ci nie odpowiada to co Kolega podrzucił. a jak sam sobie zrobisz to tylko wyjdzie druciarnia bez przyrostów i tak wątpliwych nawet na tym z linka.
-
-
Anonim
>Tomaszek napisał
>kupic za 220 to ja potrafie ten zasrany dolot ale samemu to
>jest sztuka
niewiem czy zauwarzyłes ze zapytałes sie gdzie kupic a pózniej krzyczysz ze ty chcesz samemu zrobic no i prosze o troche kultury -
Mad driver
Te doloty wyglądają naprawdę solidnie, wiec chyba warto dać trochę kasy i miec produkt o dość wysokiej jakości. Samemu skonstruować dolot nie jest łatwo, możnaby to zrobić przy pomocy aluminiowych rur oraz gumowych kolanek, ale każde zagięcie i schodek będzie pogarszało działanie dolotu. Innym rozwiązaniem jest założenie sportowego wkładu filtra powietrza.
-
Tomaszek
kultury niemam bo wychowałem się na ulicy ,niekrzycze,sam zrobiłem dolot i to gówno sie chowa z tej strony -
Mad driver
Ty magik mógłbyś w takim razie jakieś foty zrobić tego co wyczarowałeś?? Skoro tamten dolot to gówno to chętnie zobacze co zrobiłeś, może masz jakiś niezły patent na to. -
Anonim
>Tomaszek napisał
>kultury niemam bo wychowałem się na ulicy
tak naprawdę to nie ma czym się chwalić
-
Tomaszek
-
Anonim
>Tomaszek napisał
>kultury niemam bo wychowałem się na ulicy ,niekrzycze,sam
>zrobiłem dolot i to gówno sie chowa z tej strony
to jaka szkoda ale cóż tak tez bywa
a jezeli sam zrobiłes dolot to po co zakładasz temat gdzie mozna kupic jezeli juz posiadasz i po raz ostatni prosze o kulturalne wypowiadanie sie na tym gronie !!!!!! -
Anonim
Przykro mi kolega własnie został zablokowany na tym gronie a temat zamykam i jak kazdy juz sobie poczyta co napisał usune te jego wpisy -
Anonim
wpisy pousuwane temat otwieram na nowo bo moze jeszcze kto bedzie chciał sie dowiedziec to niech pisze