Cinquecento i Seicento Fanclub [295]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tomaszek

Gdzie moge kupić dolot do seicento lub jak go samemu zrobić,dzinxx
  • qdlaty

• Tomaszek

kupic za 220 to ja potrafie ten zasrany dolot ale samemu to jest sztuka
  • Anonim

to po co się pytasz, jak Ci nie odpowiada to co Kolega podrzucił. a jak sam sobie zrobisz to tylko wyjdzie druciarnia bez przyrostów i tak wątpliwych nawet na tym z linka.
  • Anonim

>Tomaszek napisał
    >kupic za 220 to ja potrafie ten zasrany dolot ale samemu to
    >jest sztuka

niewiem czy zauwarzyłes ze zapytałes sie gdzie kupic a pózniej krzyczysz ze ty chcesz samemu zrobic no i prosze o troche kultury
  • Mad driver

Te doloty wyglądają naprawdę solidnie, wiec chyba warto dać trochę kasy i miec produkt o dość wysokiej jakości. Samemu skonstruować dolot nie jest łatwo, możnaby to zrobić przy pomocy aluminiowych rur oraz gumowych kolanek, ale każde zagięcie i schodek będzie pogarszało działanie dolotu. Innym rozwiązaniem jest założenie sportowego wkładu filtra powietrza.
  • Tomaszek

kultury niemam bo wychowałem się na ulicy ,niekrzycze,sam zrobiłem dolot i to gówno sie chowa z tej strony
  • Mad driver

Ty magik mógłbyś w takim razie jakieś foty zrobić tego co wyczarowałeś?? Skoro tamten dolot to gówno to chętnie zobacze co zrobiłeś, może masz jakiś niezły patent na to.
  • Anonim

>Tomaszek napisał
    >kultury niemam bo wychowałem się na ulicy

tak naprawdę to nie ma czym się chwalić
  • Tomaszek

podaj meila to wysle foty
  • Anonim

>Tomaszek napisał
    >kultury niemam bo wychowałem się na ulicy ,niekrzycze,sam
    >zrobiłem dolot i to gówno sie chowa z tej strony

to jaka szkoda ale cóż tak tez bywa
    a jezeli sam zrobiłes dolot to po co zakładasz temat gdzie mozna kupic jezeli juz posiadasz i po raz ostatni prosze o kulturalne wypowiadanie sie na tym gronie !!!!!!
  • Anonim

Przykro mi kolega własnie został zablokowany na tym gronie a temat zamykam i jak kazdy juz sobie poczyta co napisał usune te jego wpisy
  • Anonim

wpisy pousuwane temat otwieram na nowo bo moze jeszcze kto bedzie chciał sie dowiedziec to niech pisze
| |

na tym gronie możecie pisać wszystko co jest zwiazane z tymi samochodemi...chwalcie sie swojimi fu...

Fotki

Miejsca grona (0)