-
Anonim
-
Anonim
dobra dobra Kosa, może od razu powiesz: "pokażcie się lasencje, co macie zamioar chodzić do CIXa. musze wiedziec czy będzie na czym zawiesić oko :P" -
Blizniak
Ja wlasnie skonczylem ta szkole i od nowego roku szkolnego znowu przyjde... Co ja sie bede pchal na studia jak tutaj jest mi dobrze:P -
Adam
Z tego co widziałem podczas składania papierów to nic specialnego, ale sporo przegapiłem ^_^ -
-
Anonim
hehe, to widze Bliżniak że z Ciebie uczeń długodystansowy :D
ale masz racje, z tej szkółki ciężko będzie odejść, mi pozostał tylko roczek i to krótki. to dziwne, że można sie w tej budzie tak przywiązać. ja chodzę tu dopiero od 2 klasy i na żadną inną szkółkę bym Cixa nie oddała :) -
Blizniak
A ja chodzilem do tej szkoly 6 lat;) A ciezko bedzie odejsc z innego powodu niz chec zostania:D Matura przed wasmi:P Pozdrawiam -
Anonim
Bliznia TY jeszcze tak nie pisz ze matura przed nimi....:))bo jeszcze nie wiadomo czy sam zdales....:)))wiec moze jeszcze i przed TOBA:)))heheh.....pozdrawiam:) -
Blizniak
-
Anonim
Bliźniak się poświęcił dla nas. Wychodził jako pierwszy żeby trzymać za nas kciuki :D -
Blizniak
-
Anonim
I chwała Ci za to :D <not_worthy>
A tak wracając do tematu. Nowym uczniem nie jestem, ale do szkoły wracać będę... Niekoniecznie z własnej, nieprzymuszonej niczym woli :]
Liczy się??? -
Anonim
eee tam, nie liczy się :P
nie nooo...żarcik. Liczy sie liczy jak najbardziej :D -
Nester
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
wreszcie znalazłam wasze grono :P
ja chciałam do Kamyka... ale mnie nie kcom :( u was mam 132pkt... i do językowej - 1C :D jak narazie :> bo może pójdę od was w siną dal chyba że macie fajnych ludzi :P -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
ale koleżanka 'z piekła' cos niekorzystny ma profil; O na serio taka straszna jestes?; O
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne