Céline Dion Rules :p [120]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Celine

Widze,ze przybylo kilka osob. Powiedzcie cos o sobie - zainteresowania,co robicie(studiujecie,pracujecie ,uczycie sie?),jak dlugo jestescie fanami Celinki,itp?
  • Anonim

To ja w takim razie sie przywitam :)
    Chociaz prawde mowiac chyba nie nazwalbym sam siebie, z pelnym przekonaniem, 'fanem' Celine - po prostu slucham, chociaz nie powiem, ze bez przyjemnosci; ) Pierwszy raz uslyszalem ja bodaj po wydaniu 'D'eux' lub w tych okolicach - ladnych kilka lat temu. Po przesluchaniu tej plytki postaralem sie o wczesniejsze utwory i od tamtego czasu tak mi juz zostalo, ze bez wiekszego namyslu siegalem po kolejne. Szczesliwie dotad nigdy sie nie przejechalem na ktoryms z jej kawalkow i chyba wiekszosci sluchalem z przyjemnoscia - i to jest chyba glowna zaleta nie-bycia-fanem; )
    Tak wiec dotad gdziestam w szum wentylatorkow od kompow - czy to w pracy, czy w domu - dosc czesto wplata sie glos Celine, doskonale sie zreszta z nim komponujac :)
    Co do zainteresowan - wiekszosc zmienia sie jak w kalejdoskopie, wiec ciezko byloby je wszystkie wymieniac - chociaz znalazloby sie kilka stalych, ktore szczesliwie udalo mi sie polaczyc w mniejszym badz wiekszym stopniu z tym, czym sie zajmuje - komputery, net, muzyka. Gdyby do tego dorzucic jakies jeziorko na mazurach, kawalek wybrzeza gdzies na poludnie od Rzymu badz jakiekolwiek inne miejsce w Irlandii bylaby to niemal pelnia szczescia; )
  • marian

współczucia
  • bright and shiny

To ja tez chce! :) Wiem, ze to mnie nie dotyczylo, ale chyba nikt sie nie pogniewa, jak sobie popisze? :)
    Fanka Celine jestem odkad pierwszy raz uslyszalam Pour que tu m'aimes encore :) a.. hm, prawdziwa bylam do czasu pojawienia sie na rynku plyty One heart- nie moge zniesc tej komerchy i Celine latajacej w krotkich spodenkach :) wiec na jej poczynania patrze odtad z przymruzeniem oka :D
    Zainteresowaniem moim glownym jest niemiecki :D, wedlug mnie najpiekniejszy jezyk na swiecie :) [z naciskiem na gramatyke opisowa, co jest dziwne ze wzgledu na moj rozmarzony, humanistyczny umysl]
    Dzisiaj jestem pod wrazeniem 'Here we are' Glorii Estefan w wykonaniu Celine :) mmm.....
  • Celine

Co do One Heart to z bolem serca podpisuje sie pod tym co powiedzialas obiema rekami...Porazka i marnotrastwo talentu Celine.
  • bright and shiny

Taa. Najgorsze jest to, ze zupelnie nie miala powodu, zeby zrobic z siebie cos takiego. Przewaznie artysci robia to dla kasy, a u niej to raczej nie jest problem; ) wiec pytanie 'dlaczego?' pozostaje bez odpowiedzi :/
  • Celine

Mam taka teorie, ze moze po prostu chciala "odpoczac"...Wiesz,cale zycie miala ambitny, trudny repertuar, osiagnela juz szczyt, wszyscy wiedza,ze jest niezwykle utalentowana...moze stwierdzila,ze juz i tak nie osiagnie wiekszego poziomu niz np LTAL i sobie odpuscila po ciezkiej chorobie meza, urodzeniu dziecka i dlugim odpoczynku od spiewania? W sensie,ze teraz spiewa juz dla siebie,dla czystej rozrywki jakies proste melodyjne piosenki zamiast tworzyc historie...
    Ale szkoda, pozostalo to oplakiwac...
  • Arek Roguski

Witam:)
    Widze że nie jestem tu jedynym facetem;)

Jestem fanem Celiny już od kilku ładnych lat i niestety nie pamiętam jak to sie zaczeło. Chyba dzięki mojej starszej siostrze która dosyć często jej słuchała:)

O mnie znajdziecie dużo w profilu:)
    Pozdrawiam!!
  • Anonim

Ja pamiętam :=) Usłyszałam na Vivie (jeszcze wtedy niemieckiej; =D) "The power of love" i się zakochałam :=))) As simple as that.

• Ania Celi

=)
  • Pan Robak

chyba nie do konca jednym:)
  • marciamm

witam... a więc.. ja jestem fanką Celine od kiedy pamiętam.. wychowałam się na jej muzyce.. mimo to,że już tyle czasu minęło.. to jej piosenki codziennie można usłyszec z mojego pokoju.. nawet teraz kiedy pisze na wieży leci sobie pour que tu m'aimes encore... nie wyobrażam sobie dnia bez chociaz kilku minut bez jej głosu.. może to dziwaczne.. ale juz tak mam i nie przeszkadza mi to wcale.. czego w sumie nie mozna powiedziec o mojej młodszej siostrze, która ma już dość.. a co do One heart to mi przypadła do gustu ta płyta i nie uważam ją za komercyjną..

a tak na marginesie to która piosenka jest według Was naj..?
  • Anonim

LOL jeśli One heart zrealizowana przez ludzi Britney nie jest komercyjna, to już nie wiem co jest :D:D:D

NAJ jest większość piosenek z D'eux, S'il suffisait..., czy Falling into you - Cela z lat '90 była najlepsza, zresztą sama tak twierdzi...
  • Agnieszka

Uważam za najlepsze jej stare piosenki, i tylko te po francusku; )
  • Anonim

Po francusku spiewa najlepiej!!!! ale wersje angielskie nie sa złe; ))
  • Ulka

jestem rowniez nowym członkiem grona :)

Celinki słucham od ok. 10 lat i tyle...

posiadam wiekszosc jej płyt i jedna z autografem ...

takie mam skromne doswiadczenie i tak tez skromnie sie przedstawie :)

pozdrawiam
  • grześgorz

Czy masz piosenkę Good bless America z koncertu ku czci pamięci ofiar poległych w atakach terrorystycznych z 11 września.
  • Malwinita

Cześc!
    Jak na razie studiuje na AP w Siedlcach..niue ważne co...;P
    Fanką Celine Dion jestem już od kilku lat, polubiłam Ją Za to że to jak Ona śpiewa to z "czuciem" Nie śpiewa od niechcenia ...poprostu czai baze:)
    Wg mnie jej najlepsza piosenką jest "Because loved me".....the best:)
  • Malwinita

Cześc!
    Mam tą piosenkę to jak chcesz to mogę Ci przesłac na pocztę tylko podaj adres;P...
  • Aga

Witam! :)
    Ja Celinki słucham od... oj, nawet nie pamiętam.; )
    Kocham jej piosenki (szczególnie spiewane po francusku). Mam szczególny sentyment do "Pour que tu m'aimes encore", "Falling into you" oraz "I'm alive". <3
  • 1
  • 2
| |

Kto ceni ten zniewalajacy glos i nieprzecietna osobowosc - zapraszam.

Fotki

Miejsca grona (0)