Club OSP Zuzułka [108]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ((<<SQ®EK>>))

Piszcie co śmiesznego zapamiętaliscie z ZuZeLaNo.
    Ja nie zapomne Kobusa ile razy widze go w szkole zawsze nie moge wytrzymać ze śmiechu:-))))))))))
  • skórek

ja tego też nie zapomne
  • Vencedor

A pamiętacie syrenę na Sylwestrze?:)
  • ((<<SQ®EK>>))

ja jej dobrze nie pamiętam bo film mi sie urwał niestety:-(
  • Vencedor

To Ci w tym momencie mówię, że były niezłe jaja:)
  • skórek

BYLYU JAJA JAK ON SIEDZIAL I MODLIŁ SIĘ NAD MISKĄ
  • kszczepan

dobra akcja jak Helmut (Bartek) klosz rozwalił; )
  • skórek

TO JESZCZE PAMIĘTAM
  • ((<<SQ®EK>>))

Kochani mam do was ogromny apel jeśli opisujecie poczynania jakiejś osoby w clubie Zuzelano i nie były to wzorowe poczynania to proszę nie podawać żadnych informacji o danej osobbie, kto był to wie kto tą osobą jest bo trochę szpiegója nas siły wyższe i jak to mówł Czesio ,,będzie buba"
  • ღஜღ*blondas*ღஜღ

maniek nie martw się wiem co robie do której impra będzie ?
  • Vencedor

Impra będzie do rana. A co do nazwisk to Maniek ma rację. Na każdego by się coś znalazło... Kamilo weź jakieś dziewczyny z sobą tym razem.
  • ღஜღ*blondas*ღஜღ

spoko postaram się tylko nie wiem jeszcze czym przyjade ale na tą impre to i z buta mogę przyjść
  • Vencedor

I tak mi mów;)
  • Ew..ツ

ze śmiesznych rzeczy to ja pamiętam na sylwestrze takiego dużego pana, który do północy nie doczekał:PP
  • kszczepan

Północy? 22:00 na blacie a on sztywny. Tak to jest jak się pije 0,7 na łebka w ciągu 5min; )
  • ((<<SQ®EK>>))

jak to on powiedział ,,zaras zobaczysz jak 130kg żywej masy pije wóde" fajnie to wyglądało jak leżał na masce poloneza;-)
  • kszczepan

no cóż jego sprawa, nie polecam tego powtarzać; ]
  • EDI; P

szczególnie że później w pomieszczeniu w którym "sapał" waliło jak małpie z ucha.
  • EDI; P

Ale najleprzy to był pokaz sztucznych ogni na sylwku, no poprostu komedia hehehe xD
  • Ew..ツ

niom;D zamiat w górę to w ziemię leciały jak ktoś włożył odwrotnie moździerze:PP
  • 1
  • 2
| |

Tu zabawa jest kąkretna bez granicy wieku:-)

Fotki

Miejsca grona (0)