- 1
- 2
-
Piszcie co śmiesznego zapamiętaliscie z ZuZeLaNo.
Ja nie zapomne Kobusa ile razy widze go w szkole zawsze nie moge wytrzymać ze śmiechu:-)))))))))) -
skórek
-
Vencedor
-
-
-
Vencedor
-
skórek
-
kszczepan
-
skórek
-
Kochani mam do was ogromny apel jeśli opisujecie poczynania jakiejś osoby w clubie Zuzelano i nie były to wzorowe poczynania to proszę nie podawać żadnych informacji o danej osobbie, kto był to wie kto tą osobą jest bo trochę szpiegója nas siły wyższe i jak to mówł Czesio ,,będzie buba"
-
ღஜღ*blondas*ღஜღ
-
Vencedor
Impra będzie do rana. A co do nazwisk to Maniek ma rację. Na każdego by się coś znalazło... Kamilo weź jakieś dziewczyny z sobą tym razem. -
ღஜღ*blondas*ღஜღ
spoko postaram się tylko nie wiem jeszcze czym przyjade ale na tą impre to i z buta mogę przyjść -
Vencedor
-
ze śmiesznych rzeczy to ja pamiętam na sylwestrze takiego dużego pana, który do północy nie doczekał:PP
-
kszczepan
Północy? 22:00 na blacie a on sztywny. Tak to jest jak się pije 0,7 na łebka w ciągu 5min; ) -
jak to on powiedział ,,zaras zobaczysz jak 130kg żywej masy pije wóde" fajnie to wyglądało jak leżał na masce poloneza;-)
-
kszczepan
-
EDI; P
szczególnie że później w pomieszczeniu w którym "sapał" waliło jak małpie z ucha. -
EDI; P
Ale najleprzy to był pokaz sztucznych ogni na sylwku, no poprostu komedia hehehe xD -
niom;D zamiat w górę to w ziemię leciały jak ktoś włożył odwrotnie moździerze:PP
- 1
- 2