Club OSP Zuzułka [108]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Vencedor

A kto nie umiał przeczytać w instrukcji kierunku strzałki??? Konon rzecz jasna:) Mój i Huberta moździerz wtyrzymał niemal do końca;) Oj za rok będzie lepiej:)
  • Marzenka Kwiatkowska

kazdy uczy sie na bledach wiecej takiego czegos nie zrobia licze na to :) a poza tym to tylko malutka wpadka bo impreza byla meeeega :)
  • Vencedor

Takie "malutkie" wpadki się przydają;) jest co wspominać:) Szkoda, że razem z petardą nikt nie poleciał w kosmos. W wiadomościach by o nas mówili. AAAALEEEE by była reklama:)
  • Ew..ツ

hehe;D reklama pierwsza klasa;D ale i tak było nas słychać w całej Zuzułce dzięki syrenie strażackiej;D
  • Marzenka Kwiatkowska

i tak staje sie klub coraz bardziej znany :) jak dobrze pojdzie to biore kuzynke ze soba 29 :)
  • Vencedor

Kuzynka?! Gorąco zaprzaszamy!!! A o syrenie lepiej mi nie przypominajcie, nie wszyscy się z tego śmiali...
  • Marzenka Kwiatkowska

nie kazdy sie smial ale chyba kazdy kto byl na sylwestrze milo go wspomina no przynajmniej wiekszosc ja np uwazam iz to byl moj najlepiej spedzony sylwester do tej pory :) predko o nim nie zapomne :)

tak kuzynka ale to jeszcze nie pewne... postaram sie ja wyciagnac :)
  • Vencedor

To weź jej tam szepnij słówko o mnie;)
  • Marzenka Kwiatkowska

hehe ale zapewne jak cos to ze swoim chlopakiem jest w piotrka wieku albo o rok starsza ale dobra wariatka :)
  • ((<<SQ®EK>>))

z imprezu 29 marca najśmieszniejszą rzeczą jaką zapamiętałem było trzech panów w kuchni śpiących na krzesłach zapewne byli bardzo zmęczeni bo alkohol w gre raczej nie wchodzi;-)
  • wrzochu

najlepszy cyrk był kiedy podczas tańca matias zderzyłsię głową z korkiem, ale była pompa!!!!!!!!!!!
  • !!!Patryk!!!

Co do tych trzech panow to zasneli zwiazku z zmiana czasu poprostu sen ich zmógl
  • ((<<SQ®EK>>))

tak też myślałem, chłopaki kulturka na maxa oby tak dalej hahaha;-)))
  • Vencedor

Też myślę, ż to ta zmiana czasu;D ale dobre jaja były z Korka transportem na imprezę;D Grzybek się chowa;D
  • Tomek

czwartek był zajebisty. pierwszy raz miałem cała noc liwarek pod reką
| |

Tu zabawa jest kąkretna bez granicy wieku:-)

Fotki

Miejsca grona (0)