Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ((<<SQ®EK>>))

Właśnie i tu jest proble bo z tego co wiem to wiecznie idą o to sprzeczki czy ma być nasze kochane disco polo czy też dość fajne techno.
  • skórek

najlepiej i to i to
  • Anonim

Hmmm.... ja to jestem bardziej za fajnym techno.... xD nio ale oczywiście disco polo też musi być.... ; ):)
  • ~nIkA~

Dokladnie...zgadzam się z toba Siostra:-) mysle ze na dobrej imprezie da sie pogodzic i techno i disco polo:-D
  • ღஜღ*blondas*ღஜღ

większosć klubowiczów mnie zna wiec wiedzą za jaką muzą jestem oczywiście techno ale i także disco polo i jest oki bawimy się
  • Anonim

Disco polo jak najbardziej musi witać każdą imprę w tym clubie. A bez techno poprostu impra chałowa; ) Club Zuzelano Ruszamy Ruszamy !!!
  • skórek

eeeeeeeeeeee nie roskręcajcie się tak bo CLUB ZOZNIESIECIE!!!!!!!!
  • kszczepan

No a może być tak jak do tej pory? Ja to patrze czego publika chce; ) ostatnio gościnnie grał mój qmpel Bezel a on gustuje w techno więc było trochę wiecej na początku a później już normalnie
  • Anna

reggae możesz dla mnie zmixowac Kamilku:*:)
  • ((<<SQ®EK>>))

> eeeeeeeeeeee nie roskręcajcie się tak bo CLUB ZOZNIESIECIE!!!!!!!!
    nie martw się tak, jestem ciekaw kto cie do domu zaniesie a i weź poduszkę albo kask żebyś znowu głowy sobie nie potłukł heheheheheh
  • kszczepan

ehh reggae trochę cięzko a jaki utworek Ci po głowie chodzi? :)
  • Vencedor

reggae? widzę, że mamy fanów każdej muzyki:) KeyZee mam nadzieję, że sprostasz wszystkim wymaganiom:)

• Kamil R.

fajne techno hmmm... nie wiem co chcecie przez to powiedziec chyba ze wrzucacie wszystko do jednego wora....

Dla mnie to tylko ELEKTRYKA:]]] no i oczywiscie troche muzyki DANCE nie moze zabraknac...

a fifina miala niezly pomysl popieram ją z czasu dj mogl by zazucic jakas nutke rozem z jamajki aby sie pobujac z ziomami, fifinami szczepanami; ]]]
  • kszczepan

Coś się znajdzie :) nawet jakieś phunky w nowym rmx'ie :)
  • ~nIkA~

wlasnie uwazajmy z tym techno....bo jak puszcza ciezkie to pomrzemy:-P haha...jestem za typowa muzyka Clubowa:)
  • EDI; P

Nie zapomnijcie o dico-polo; ) to są klimaty, w które każdy sie wkręca po wypiciu paru kielonów; )
  • ~nIkA~

eee...tam czasami mozecie puscic:P:P ale nie za czesto:D
  • Anna

>Raven napisał
    >
    >Dla mnie to tylko ELEKTRYKA:]]] no i oczywiscie troche
    >muzyki DANCE nie moze zabraknac...
    >
    >a fifina miala niezly pomysl popieram ją z czasu dj mogl by
    >zazucic jakas nutke rozem z jamajki aby sie pobujac z
    >ziomami, fifinami szczepanami; ]]]

a może cos z dancehall :D właśnie kruku mi chodzi o spróbowaniu połączenia elektro z jamajka ,ciekawe jakby wyszło
  • Kamil R.

dla mnie extra ale...
    ...electro to jest to... mmmmmmmmmmmm :)
  • Vencedor

Drodzy rodacy. Chcielibyśmy dogodzić wszystkim... Dla mnie najlepiej by było gdyby ta impreza była pod hasłem ELECTRO DANCE MISSION. Lecz niestety istnieją ludzie, którzy chcą się bawić przy... polish dance music... Myślą przewodnią naszego klubu jest: "Każdy u nas znajdzie coś dla siebie"... Zrozumcie mnie... Drobne elementy polskiej muzyki tanecznej muszą się pojawić... Ale już dziś obiecuję, będąc w pełni władz umysłowych i z całą świaomością konsekwencji, co następuje: " Impreza organizowana przeze mnie na 18aste urodziny Kamila będzie od godziny 19.00 do białego rana przepełniona muzyką Electro!!! Żadnych biesiadnych kawałków, tylko czyste i dudniące brzmienie elektrycznej, elektryzującej muzy."
| |

Tu zabawa jest kąkretna bez granicy wieku:-)

Fotki

Miejsca grona (0)