Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Vencedor

Masz rację. Jeśli będzie jakaś następna impreza to musi być więcej disco-polo. Chociaż sam wole electro to usłyszałem dużo takich opnii.
  • ღஜღ*blondas*ღஜღ

oki coś zrobimy z Tą muzą będzie fajnie
  • kszczepan

Ehhh wiedziałem, że tak będzie; ) Odwieczny spór między ogólnie techno a dance. Ale Ci co mówią że za mało było d-p na tej imprezie to chyba lekka przeginka; ) Dzięki za dobre słowa. Pzdr
  • Marzenka Kwiatkowska

wedlug mnie wlasine bylo idealnie troche tak troche tak... a z reszta jeszcze sie nikt taki nie urodzil zeby kazdemu dogodzil... kazdy bedzie mial zawsze jakies "ale" mi odpowiadalo ale tez mam ale bo bylam za krotko :P
  • Vencedor

Nie da się każdemu dogodzić... Ale doskonale wiecie, że KeyZee nie ma sobie równych w okolicy. Na Zuzułka Dance mission doskonale to potwierdził. Nieźle się dobraliśmy no nie KeyZee?; D Ja jestem od cichej roboty a Ty od głośnej;)
  • ^_^ Megan :P

A mam pytanie: czy ktoś nagrywa muzykę z tych imprez w klubie? bo chętnie bym posłuchała :)
  • Vencedor

Magdo moja, jeśli chcesz to przyniosę Ci każdą piosenkę, która popłynęła z naszych głośników;)
  • kszczepan

E tam piosenka, niedługo jakiś secik nagram i na stronę wrzucę :) to tak jak z imprezy :)
  • Marzenka Kwiatkowska

Kamil jestem całkowicie za nagraniem na stronke lub na plytke :D tez bym sobie posluchala :)
  • ^_^ Megan :P

To poproszę o próbkę możliwości słynnego DJ'ja:) Będę czekała z niecierpliwością; )
  • kszczepan

Kurde tylko na nic nie mam czasu...
  • EDI; P

Szczepan, ja wierzę że znajdziesz chwilkę na ten cel:) Też popieram wgranie jakichś fajnych nut z zajebistego Clubu ZUZELANO;) PZDR
  • Anonim

Dobre jest i disco-polo,ale fajniusie techno tez musi byc.to i to-super wybor.troche disco i techno i zabawa sie kręci...:)
| |

Tu zabawa jest kąkretna bez granicy wieku:-)

Fotki

Miejsca grona (0)