-
Vencedor
Masz rację. Jeśli będzie jakaś następna impreza to musi być więcej disco-polo. Chociaż sam wole electro to usłyszałem dużo takich opnii. -
ღஜღ*blondas*ღஜღ
-
kszczepan
Ehhh wiedziałem, że tak będzie; ) Odwieczny spór między ogólnie techno a dance. Ale Ci co mówią że za mało było d-p na tej imprezie to chyba lekka przeginka; ) Dzięki za dobre słowa. Pzdr -
Marzenka Kwiatkowska
wedlug mnie wlasine bylo idealnie troche tak troche tak... a z reszta jeszcze sie nikt taki nie urodzil zeby kazdemu dogodzil... kazdy bedzie mial zawsze jakies "ale" mi odpowiadalo ale tez mam ale bo bylam za krotko :P -
-
Vencedor
Nie da się każdemu dogodzić... Ale doskonale wiecie, że KeyZee nie ma sobie równych w okolicy. Na Zuzułka Dance mission doskonale to potwierdził. Nieźle się dobraliśmy no nie KeyZee?; D Ja jestem od cichej roboty a Ty od głośnej;) -
^_^ Megan :P
A mam pytanie: czy ktoś nagrywa muzykę z tych imprez w klubie? bo chętnie bym posłuchała :) -
Vencedor
Magdo moja, jeśli chcesz to przyniosę Ci każdą piosenkę, która popłynęła z naszych głośników;) -
kszczepan
E tam piosenka, niedługo jakiś secik nagram i na stronę wrzucę :) to tak jak z imprezy :) -
Marzenka Kwiatkowska
Kamil jestem całkowicie za nagraniem na stronke lub na plytke :D tez bym sobie posluchala :) -
^_^ Megan :P
To poproszę o próbkę możliwości słynnego DJ'ja:) Będę czekała z niecierpliwością; ) -
kszczepan
-
EDI; P
Szczepan, ja wierzę że znajdziesz chwilkę na ten cel:) Też popieram wgranie jakichś fajnych nut z zajebistego Clubu ZUZELANO;) PZDR -
Anonim
Dobre jest i disco-polo,ale fajniusie techno tez musi byc.to i to-super wybor.troche disco i techno i zabawa sie kręci...:)