-
Vencedor
Czekam na pytania dotyczące wielkiej imprezy, która odbędzie się już wkrótce. Liczę na to, że frekwencja dopisze;) -
EDI; P
-
Vencedor
Ciebie to ja się wogóle nie pytam. Byłeś wpisany na listę gości, jeszcze przed wymyśleniem imprezy;) -
HuBeRtO;)
no i ja też bede jeśli zdąże wrócić z niemiec ale Ewcia z Karolcia to na 100% beda;) -
-
-
Vencedor
Hubert nawet nie żartuj, że Cię nie będzie!!! Im mniej wariatów tym impreza gorsza!!! Musisz się pojawić!!!
Dziękuję Ewelina:) Z Tobą ten wieczór będzie jeszcze lepszy:) -
Marzenka Kwiatkowska
-
EDI; P
-
Marzenka Kwiatkowska
-
kszczepan
Wejściówka chyba tradycyjnie po 5PLN alko oczywiście we własnym zakresie; ) -
Marzenka Kwiatkowska
-
Kochani będzie przewidziany konkurs do wygrania 0,5l soku pełnowartościowego oraz czteropak zupek w puszce. Nagrody funduje moja skromna osoba
-
EDI; P
hehe spko, to ja muszę wygrać. Zawsze marzyłem o takim wzbogaceniu się;) hehehe -
kszczepan
-
Kamil R.
-
> Kilka konkursów mam wymyślonych ale nie będziemy publicznie zdradzać
kszczepan wiedziałem że na Ciebie można liczyć. Znając ciebie to konkursy będą mega wystrzałowe i dodać do tego pomysły Ravena to już na maxa zajebiaszczo będzie, jesteście wielcy!!!!! -
Vencedor
Czy ktoś tu o mnie nie zapomniał?;)
A kasa zebrana z najbliższej imprezy, przeznaczona będzie w całości na cd-playery dla DJ'a KeyZee. -
-
Vencedor
Spox:) Żartowałem:) Marianek dziękuję za pomoc w organizacji. Chce więcej takich luuudziiii!!! -
Marzenka Kwiatkowska