-
ღஜღ*blondas*ღஜღ
-
ღஜღ*blondas*ღஜღ
Piszcie do Jasona on wam wszystko powie o tej imprezie !!~! Zapraszamy wszystkich do remizy w Starejwsi dnia 05.04.08 o godz 20,00 pozdro -
-
ღஜღ*blondas*ღஜღ
-
-
** Biała **
-
Vencedor
Impreza ta odbędzie się również pod moim patronatem. Zapraszam gorąco do Starejwsi. Po wszelkie informacje proszę się zgłaszać do mnie lub do Kamila. Niech ta impreza będzie kontynuacją Zuzułka Dance Mission. Wszystkim naszym klubowiczom serdecznie polecam!!! Ja i KeyZee pojawimy się. -
ღஜღ*blondas*ღஜღ
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH !!!!! nikt nie będzie żałować wrazie potrzeb piście tu o wszystkim o wszystko pytajcie A Dj. KeyZee na pewno pojawi się za KONSOLĄ!!!!!
-
kszczepan
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Vencedor
Jolu... Napewno powtórzymy tą imprezę... Ale ten termin jest konieczny. Ja mam mature. Romano ważne mecze ligowe. Ja zresztą też. A poza tym trzeba kuć żelazo póki gorące. Zuzelano Dance Mission się udało więc Starawieś Dance Mission w spółpracy z Nami też wypali.
Romano masz moje pełne poparcie. Jeśli jescze coś będzie Ci trzeba to służę pomocą!!! Polecam wszystkim imprezę w Starejwsi!!! DANCE STARAWIEŚ & ZUZELANO WYMIATAJĄ!!!!!!!!! :D -
ღஜღ*blondas*ღஜღ
-
^_^ Megan :P
-
Anonim
a nie możecie przenieść tej imprezy... wiecie Pałek robi w Rejonie charytatywną dla małej dziewczynki tego samego dnia... po za tym ja nie moge tego dnia :( -
Grzybcio rowerzysta:))
Witajcie.Narobili kupe szumu i nic nie wtyszło.Zamiast najpierw się zapytać czy mogą zrobić dyskotekę to pozapraszali wszystkich!!!i nic nie wyszło HAHAHAHA Pozdrawiam
-
^_^ Megan :P
Ty się Karol nie mądraluj! Sam byś pomógł coś zrobi, a nie tylko krytykujesz leniu!!!!