- 1
- 2
-
kszczepan
Witam :)
Zapraszam na kolejną impreze organizowaną w Zuzułce, która odbędzie się 1go maja jak zwykle w remizie w Zuzułce. Wjazd 5zł. Jak zwykle nie zabraknie wielu atrakcji, oraz konkursów.
Piszcie kto będzie :)
Pozdrawiam, Dj KeyZee -
Anonim
hejka :P
na ostatniej nie byłam, ale teraz postaram sie byc.
co ja mówie napewno bede!!!! :D -
Anonim
-
** Biała **
-
-
Marzenka Kwiatkowska
powiem tak: STANDARDOWA :D czyli oczywiscie ze bede nie minie mnie na pewno :P -
Ja jeszcze żadnej nie ominęłem a po sukcesie ostatniej myśle że ta bedzie jeszcze lepsza... o ile oczywiście da sie zrobić jeszcze lepszą :P
-
Trzeba godziwie pożegnać naszego wiernego przyjaciela który tyle lat nam pomagał... <for nasz Żuczek>
-
kszczepan
No ja mam nadzieję że będziesz Aniu; ) No czwartek, bo w piątek to nie bardzo a w sobotę połowy nie będzie :/ Jak każdy wie czwartek to dzień wolny bo święto pracy.
No tak trzeba nasz bojowy samochód pożegnać siarczyście; ] -
Anonim
-
Marzenka Kwiatkowska
-
kszczepan
-
Anonim
heh ale samochodzik to naprawde nie złe autko....
a co do imprezy to juz rozumiem dlazcego w czwartek... :)
i napewno bede :D -
Marzenka Kwiatkowska
jeszcze jak mowimy o tym aucie to juz wogole :D hehe; P
a co do imprezy co tu o niej mowic :D nie warto mowic przed skoro i tak wiadomo ze bedzie meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ega :D :) -
wrzochu
proszę proszę, zapowiada się impreza, napewno będzie zajebiaszcza, i jak zawsze będę na tej zabawie bo warto!!!!!!!!! -
Marzenka Kwiatkowska
no skoro mialy byc pytania to zeby nie bylo to zadam:
o której godzinie wjazd; ) iiii czy tylko nasz kochany KeeyZee bedzie za konsola czy beda goscinni Dj'owie? :) -
Vencedor
życzę powodzenia Kamilowi. napewno dasz radę. salę załatwie. sprzęt również postaram się zapewnić. miłej zabawy. mnie na tej imprezie nie będzie.
p.s. nie pytajcie dlaczego -
Marzenka Kwiatkowska
=( Michał szkoda... =( a moze jednak da sie zalatwic zebys byl czy nie? -
Vencedor
-
kszczepan
No spoko :) Wjazd jak zwykle o 20:00, jak zwykle postaram się załatwić kilku moich zastępców. :)
Wrzochu Ciebie to nawet nie pytam :p
Jason nie wiem czemu masz nie być, ale mam nadzieję, że jeszcze zmienisz zdanie. -
Marzenka Kwiatkowska
podpisuje sie pod tym ze mam nadzieje ze zmienisz zdanie Michałku :)
to co bedzie sie dzialo? :D
- 1
- 2