-
kszczepan
Witam,
Jednak znalazłem trochę czasu aby założyć wątek o zbliżającej się planowanej imprezie! Tak jak w temacie odbędzie się ona 22. Maja jak zwykle w remizie OSP Zuzułka.
Najważniejsze info:
- bilet 5 PLN (tradycyjnie; ))
- rozpoczęcie koło 21 (!)
- dobra zabawa oraz nagrody (także tradycyjnie; ])
- alkohol i inne napoje we własnym zakresie
- pamiętajcie, że jest to czwartek! Ale oczywiście święto :)
Nie zapomnijcie zabrać swoich znajomych pragnących dobrze się zabawić w miłej i kulturalnej atmosferze, im więcej ludzi ciekawsza impreza :) I jak zwykle apel do kierowców, zadbajcie aby wolne miejsca u was w samochodach się nie marnowały! Na pewno ktoś skorzysta.
Z pozdrowieniami dla wszystkich klubowiczów (przyszłych także) :)
DJ KeyZee a.k.a SZCZEPAN -
Marzenka Kwiatkowska
-
ღ ℳadzik ღ
-
Anonim
-
-
wrzochu
-
Anonim
-
Anonim
siemka wszystkim zawsze pisze ze bede i nie jestem bo zawsze coś... wiec teraz postanowiłam nie pisac jak bede to bede :) -
Marzenka Kwiatkowska
-
Anonim
-
Marzenka Kwiatkowska
-
Vencedor
Witam. Jak sami widzicie Zuzułka Dance Mission nie była moją ostatnią imprezą. Serdecznie zapraszam stałych gości aby jeszcze raz zaszczycili nas swą obecnością. Zapraszam również tych, którzy nie mieli jeszcze okazji spędzić niezapomnianego wieczoru w naszym klubie. Jeśli chociaż raz nie pojawicie się w Zuzelano to naprawdę stracicie szansę na poznanie panującej tu atmosfery. Serdecznie dziękuję klubowiczom, którzy uczestniczyli w poprzednich imprezach. To Wy tworzycie ten klub i tą atmosferę. Zachowujecie się wzorowo i mam nadzieję, że tak pozostanie. Nawet najlepsi organizatorzy nie mogą wpłynąć na to, żeby goście kulturalnie się zachowywali. Wy zachowujecie się wzorowo i to nie jest zasługa organizatorów. Ochrona nie poradzi sobie z chamstwem. U nas na szczęście nie musi. Wielki plus dla Was klubowicze. Mamy już ekipę stałych gości, ale z każdą kolejną imrezą widze nowe twarze. Bardzo mnie to cieszy.
A co do muzyki. Zawsze pojawiają się na jej temat różne komentarze. Chociaż zdecydowana większość chwali DJ KeyZee to słyszę również opinie, że w Zuzelano nie ma muzyki, przy której da się tańczyć. No cóż... Nie da się dogodzić wszystkim. Upodobań muzycznych jest tyle ile słuchaczy. Więc proszę zgłaszać swoje propozycje na tym forum. Piszcie co chcielibyście usłyszeć na kolejnej dyskotece. KeyZee zapozna się z Waszymi sugestiami i ułoży play listę. Ale odrazu zaznaczam, że to do noiego należy ostatnie słowo. On jest odpowiedzialny za muzykę i ani ja ani nikt inny nie może mu nic kazać. Wierzę w jego predyspozycje do roli DJ'a i ufam, że zrobi wszystko, żebyście znaleźli coś dla siebie w Zuzelano.
Dziękuję raz jeszcze i zapraszam na imprezę 22.05.2008.
pozdrawiam, przeszłych, teraźniejszych i przyszłych klubowiczów. -
wrzochu
i o to chodzi , niech każdy powie co by chciał i coś się wypośrodkuje -
Marzenka Kwiatkowska
a wiec ja poprosze ( lista bedzie dluga):
- wszystko to co bylo do tej pory bo co jeden kawalek to lepszy :D wiec niech bedzie jak bylo dla mnie bomba; ) -
kszczepan
Mądrzyć się każdy może, że jest źle, a jak dochodzi do tego żeby dali jakieś sugestie to nie ma komu.
Dzięki Marzena; ) -
Anonim
-
Marzenka Kwiatkowska
-
wrzochu
-
kszczepan
oczywiście :D wrzochu Ty zawsze masz racje :) będzie git więcej muzyki electro-house po godzinie 1.00, kocham to !!! -
Marzenka Kwiatkowska
-
Anonim
Dj Kejzi, jezeli obiecasz mi 2godz (od 22 do 24) ciaglej muzyki disco polo to bede na 100%, biore Age i przyjezdzam :-)