Club OSP Zuzułka [108]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

impreza była super!!! pomimo tego incydentu...

pozdro dla całej Zuzułki i oczywiscie dla naszego Dj Szczepana :*
  • Anonim

tak jak Magda mowi moj kumpel chcial dopiepszyc temu swirusowi bo w jego samochodzie tez chcial szybe wybic za nic ale jak wyszedl i chcial mu jebnac to jakis kumpel tego swira podszedl do kumpla, wymierzyl mu z gloka w kolano i powiedzial ze jak sie nie uspokoi to bedzie mial je przestrzelone... takze on tez mial wesolo... bardziej niz wy wszyscy, ktorzy go spotkali...
  • Vencedor

Na szczęście to był tylko straszak, ale i tak przesadzili. Tamten idiota na koniec przepraszał tych co im coś zrobił ale niech sobie te swoje przeprosiny wsadzi!! Jemu powinni wybić z głowy pewne rzeczy. Teraz nawet troche żałuje, że tak od niego wszystkich odciągaliśmy. Dostałby to może by się czegoś nauczył.
  • ** Biała **

wątpie.... !!; /
  • (; Mańka; )

ja też...:/ Tacy ludzie maja nagwizdane w głowie i jak sie zawezmą to nie popuszczą...
  • Vencedor

Nie rozmawiajmy już o tym odmieńcu. Na tej imprezie było też mnóstwo fantastycznej zabawy. Piszcie swoje opinie co do muzyki i ogólnie jak wyglądała zabawa w Zuzelano z perspektywy stałych bywalców oraz nowych gości. oczywiście pomijając fakt scen rozgrywających się przed clubem.
  • kszczepan

Jak już napisałem większa część publiki pozytywnie mnie zaskoczyła, bawiliście się zajebiście! przynajmniej zza moich sterów tak wyglądało :)
  • ** Biała **

muza była ok... :P mi jak zwykle sie podobało.... :P
  • Marzenka Kwiatkowska

muzyka... co tu duzo pisac... jak zawsze mi odpowiadala :) atmosfera rowniez mi odpowiada i odpowiadała; )
  • (; Mańka; )

a co dokładnie tam puszczają, że tak wszyscy sie zachwycają?? Podajcie jakieś przykłady, proszę... :)

Bo z tego co widzę to zaje....fajne imprezy tam macie :p
  • Anonim

seciki naszego DJ KeyZee; ), a co dokładnie sie w nich znajduje to nie wiem ale naprawde fajne piosenki przy których mozna sie swietnie bawic
  • Marzenka Kwiatkowska

trudno okreslic ale jest to przede wszystkim muzyka przy ktorej da sie tanczyc... :)
  • (; Mańka; )

To fakt - bez dobrego DJa nie ma dobrej zabawy....nie ma co ukrywać:)

• Marzenka Kwiatkowska

ten oto club posiada bardzo dobrego Dj'a :D dlatego i imprezy sa bardzo dobre; )
  • Anonim

zgadzam sie z Marzena!; )
  • Vencedor

Tak, tak. Potwierdzam. Club Zuzelano ma najlepszy personel; D
  • kszczepan

Dzięki wielkie; ) Gdyby ktoś potrzebował dj`a na 18 lub inną imprezę to chętnie przyjmę ofertę; ) PZDR

Acha i Jason napisz o ubraniach które zostały.
  • Vencedor

Dzięki stary, że mi przypomniałeś. A więc moi drodzy. W naszym clubie po ostatniej imprezie zostały ubrania! Biała kurtka, bluza i czapka z daszkiem. Prosimy o zgłoszenie się po wyżej wymienione przedmioty na tym gronie lub na jorguslzs@onet.eu .
  • ... :) MATI (: ...

bluza jest gitary, czapka Piotrka a kurtka nie wiem...