- 1
- 2
-
kszczepan
Witam :) Zapraszam do wypowiadania się na ten temat proszę pisać tytuły utworków lub mile widziane gotowe linki do utworków :) Dj KeyZee czeka; )
Polecane serwery do wrzucania plików:
http://zippyshare.com/
http://rapidshare.com/
Dzięki za każdy post,
PZDR -
Anonim
hmmm... ja słysze zawsze moje ulubione piosenki; ) a jak nie słysze, to o nie prosze i jest :P heh
pozdrawiam Cię Kamilku bardzo, baardzo, baaardzo serdecznie :) -
Anonim
Paulinko ja mysle że my to chcemy tradycyjnie I'm so exited albo Sway :); P -
Anonim
-
-
Anonim
Jak dla mnie dotychczasowa muza jest super. Wydaje mi się że nie trzeba wnosić żadnych poprawek :-) . Ale to tylko moje zdanie. -
Anonim
ja w imieniu moim i Kruka poproszę o godzinkę muzyki w rytmach deadmau5 i crookersów :D ale tak żeby to bez przerwy leciało... bo sie czlowiek rozkręca a tu mu jakaś najarana anka wyskakuje :P -
Vencedor
Z opinii uczestników poprzednich imprez i z moich obserwacji wynika, że najbardziej pożądaną muzyką jest polska muzyka taneczna. Także będzie ona obecna i na tej imprezie -
Vencedor
Proponuję powrócić do tetu muzyki w naszym klubie. Piszcie jak podoba Wam się nowa wschodzaca gwiazda polskiego clubbingu DJ Pirul. pod okiem swojego mentora (DJ KeyZee) uczy się wszelkich sztuczek tylko po to, żeby wszyscy bawili się coraz lepiej i lepiej. moim zdaniem bardzo dobrze mu to wychodzi. A Waszym?? -
Marzenka Kwiatkowska
-
Anonim
oczywiscie szacuneczek dla Pirula; ]
bardzo sie ciesze ze nareszcie DJ KeyZee bedzie miał zmiennika :D (nie zrozumcie mnie źle (...) :] )
Pozdrawiam wszystkich clubowiczów; ) -
Vencedor
Ja Cię rozumiem az za dobrze;D A pirul dobry jest. Niech KML lepiej uważa bo pracę straci;D -
Marzenka Kwiatkowska
ja osobiście sie nie zgadzam żeby KML ją stracił ponieważ to dzięki m.in niemu mamy te imprezy więc nie zezwalam na wyrzucenie go z tej branży ten klub zawdzięczamy jemu iiiiii zmiennik oczywiście tak jestem za bo Pirulowi wychodzi to dobrze :) -
Vencedor
Z tym traceniem pracy to żart był. Wiadomo, że KML zawsze będzie miał tu swoje miejsce. Dobrze wiem jak się tworzył ten klub. I wiem też że na początku nie było łatwo. -
Pysia ツ
a ja mam prosbe:)prosze o fajna nutke:DJ Antoine feat. MC Roby Rob - C'est La Revolution;) -
/\/\artyśka; P/ Paulla; *
-
-
-
Pysia ツ
e tam,w aucie juz sie nudzi powoli...:/nie lepiej np. wzr-no chodź tu:pp -
Pysia ツ
Katy Perry-I Kissed A Girl;)fajna nutka i tez o nia prosze na imprezce:* -
- 1