-
Jebie mnie Twoje zdanie Mała !
-
kszczepan
hej :) 4. kwietnia to niestety jeszcze nie; ) zapraszam oczywiście na 12tego! Pozdro i do zobaczenia wszystkim -
-
kszczepan
Nie chcę wyjść na mochera ale to jeszcze post; ) a Michał zatonął w wwa... -
-
-
Vencedor
Ja niestety nie dam rady nic wykombinowac... Post rzecz święta;) ale po poście ruszamy. Ja juz niestety nie moge za bardzo pomagac w organizacji imprez ale chłopaki mnie godnie zastąpili. Tylko troche się boje co bedzie jak za rok KML też się wyprowadzi... No ale cóż. Jak mus to mus;) Jego też zastąpią. Zuzułka nie zginie;) -
Anonim
-
Vencedor
Nie zginęliśmy po pamiętnej pierwszej imprezie z Hutą i po mojej 18nastce. Nie zginęliśmy po sylwestrze i po imprezach na których było po 250 osób. Nie zginęliśmy jak milano miało nas spalic. Damy rade;) Jakby coś się działo złego to jeden sygnał i wszyscy się zbieramy. Czy to z Warszawy czy z Zuzułki. Bez znaczenia. I właśnie dlatego przetrawamy. Jak ja albo ktoś inny zawali to wspólnie to naprawimy;) -
Anonim
-
Vencedor
-
kszczepan
A tak wogóle, czemu nie ma jeszcze zapowiedzi świątecznej imprezy? Moderatorzy ruszylibyście się; p -
no proste ze damy rade ^^
ja ekipe z wawy wezme a jest ich duuuuzzzo :*
wiec w razie cóś pojdziemy do tego całego gościa jak by sie zucał z ekipą xD heh pozdro