-
COR72Z
-
Dj Peeter
-
AdaS
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Coś planujesz, a później ...
-
Amiina
-
Andre
-
Anonim
jak mi nic po drodze sie nie stanie typu ze mnie samolot rozjedzie to bede ja z paroma osobami chyba -
Anonim
ostatni poniedziałek nawet nienajgorszy =]
chyba sie pofatyguje i w następny :) -
KITIFIGHTER
nio całkiem fajnie było, tylko muzyczka mogłaby sie troszeczke poprawic...;))) -
Kuba
no wlasnie...mozna odejsc od lat 70', 80', 90' na 1h czy 1.5h, ale nie od 23 do konca;/ -
KITIFIGHTER
-
Anonim
w poniedzialki od dluzszego czasu jest muzyka odbiegajaca od niby-klimatu klubu. w zeszlym tyg. bylam w srode i niespodzianka... tylko numerki z eski ew. radiostacji. cos mi tu nie gra. a w koncu ludzie w glownej mierze dla muzyki decyduja sie na ten klub.
obawiam sie, ze niedlugo w ogole moze sie tam klimat zmienic.. oby nie -
Dopóki żyjesz walisz z obu luf.
Dopóki żyjesz walisz z obu luf. napisał
Właśnie mam pytanie po co po 24 grana jest tu inna muzyka
niż profilowa przecież większość imprez rozkręca się
od 22.00 dwie godziny człowiek się pobawi a potem umpa
umpa :( -
Anonim
a wiekszosc gosci sie nawet nie lapie na muzyke preferowana... tylko na wstepie lapie sie na umpa umpa -
Anonim
dzisiaj lipton...
dlatego tak szybko wrociłem, poniedziałki w c70 to jednak słaba sprawa... pełno osób których byc tam nie powinno, gdzie sie podział kliemat 70 z przed 2-3 lat? :(
pozdrawiam jedną pare która fajnie wywijała, kto był ten zapewne wie o kogo chodzi :) -
Anonim
no rzeczywiscie wczesny powrot do domu, no ale coz poczac, skoro klimat nie ten :( nie wiem tylko, czemu nikt z "organizatorow" nie zwroci uwagi na to, ze tak wiele osob sie zali. z dj'em tez kiedys rozmawialam, i slyszalam "potem" . czyli kiedy?? jak wyjda wszyscy?
a ludzie rzeczywiscie tez juz nie ci sami. -
Anonim
no niestety, na samym początku tego poniedziałkowego cyklu nie było tak źle, teraz wpuszczane jest coraz wiecej pospulstwa i niestety klimat tego klubu baaardzo na tym traci -
MANO - Music is everywhere
>Zosiek napisała:
>w poniedzialki od dluzszego czasu jest muzyka odbiegajaca od
>niby-klimatu klubu. w zeszlym tyg. bylam w srode i
>niespodzianka... tylko numerki z eski ew. radiostacji. cos
>mi tu nie gra. a w koncu ludzie w glownej mierze dla muzyki
>decyduja sie na ten klub.
>
>obawiam sie, ze niedlugo w ogole moze sie tam klimat
>zmienic.. oby nie
Ale wy sie wszyscy zalicie :/
Co do srody to juz od 2 lat jest tak samo :
Od 20 do ok(zaznaczam ok) 24 leca stare kawalki, a potem R&B i housy i jeszcze nikt sie nie przyzwyczaił :/
Aha i jak sie przychodzi kolo 24 to nie dziwne, ze sie slyszy kawalki tylko z "eski i radiostacji"
Sroda jest specyficznym dniem i takim zostanie...
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne