- 1
- 2
-
Anonim
-
Wiktoria
O właśnie a ja chciałam zapytać może ktoś wie:) mianowicie 25.08 kilka osób robiło zdjęci m.in Niewiasta z Party Pictures i jakiś tajemniczy Mężczyzna, ma ktoś może jego zdjęcia? lub wiecie na jakiej stronce one są? bo na c70 nie ma:( a na PP są tylko tej Niewiasty -
Komar
jeśłi nie ma na pp a na c70 jeszcze nie ma to zapewne niedługo będa dodatkowo zdjecia moga być na booom.pl :) -
karola
yyyyy.......albo mi sie wydaje albo ten tajemniczy mezczyzna robil fotki na wlasny uzytek..... -
-
Komar
raczej nie, polecam jeszcze strone galeria.3wymiar.pl
A jeśli i tam nie ma to trzeba czekać bo czasem zdjecia pojawiaja się po pewnym czasie :) -
karola
-
Wiktoria
Poszperam dziś w neciku, może coś znajdę. Nie sądzę żeby ten Mężczyna robił fotencje na własny użytek bo tyle ich psrtykał, że nogi same się gną w kolanach niemal jak przy Disco hehehehe już mi odwala- za długo wpracy a to doipero 12ta;/
pozdro All U Disco Pipol;) -
karola
podobno kolo 300 zrobil ale wiekszosc z nich krecila sie wokol jego kolegi...wiec......
szukaj szukaj :) bedziesz miala zajecie na reszte godzin w pracy :) -
Wiktoria
no właśnie w pracy nie moge bo dziś mam urwanko głowy ale wieczorkiem poklikam;) -
karola
wlasnie wszyscy widzimy jakie masz urwanko <lol>
oj tam, praca nie zajac, nie ucieknie; P -
Wiktoria
-
karola
-
Wiktoria
-
karola
wiki? bedziesz w piatek???
jesli bedzie ten koles to dorwiemy go we dwie i kazemy oddac fotki; P <lol> -
karola
niestety z moich zrodel wynika ze fotek z zeszlego piatku od tajemniczego mezczyzny nie bedzie :( nigdzie.... -
Wiktoria
ooo jaka szkoda;( bo takie pląsy były, że fajnie by było popatrzeć. Co do jutra to nie będe mogła:( mam inną ważna impreze ale w niedalekioej przyszłości się pojawię na bank bo już tęsknię za klimatem więc napewno się zgdamy. pozdro i doranoc wszystykim -
Wiktoria
najświeższe newsy;) więc odnalazłam "tajemniczego mężczyznę" i osobiście się go zapytałam..iii zdjęc nie będzie, ponieważ zgubił aparat :))) jak to mówią w rytmie disco można wszystko;) hehe no nic jeszcze będą okazjie. Pozdróweczka -
Komar
Wiec trzeba czekać na pewno na którymś z podanych portali sie pojawia a jak słysze że był to mężczyzna to jest tylko te na 3wymiar.pl -
karola
taaaa......slyszalam ze zgubil...... nie od niego, ale rownie bliskich zrodel..... :/ i nie sadze ze pojawia sie gdzies......jesli "znalazlbys" aparat to przejmowalbys sie tym co w nim jestem? format karty i tyle a nie wrzucac jeszcze na strone.... -
Wiktoria
>Komar napisał
>Wiec trzeba czekać na pewno na którymś z
>podanych portali sie pojawia a jak słysze że
>był to mężczyzna to jest tylko te na
>3wymiar.pl
Dokładnie to mężczyna z tego portalu;) i on mi napsiał, że zgubił aparat wiec jego zawartość także -czyli nie mamy co czekać;/
a takie by były super:(((
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
Club70 to jeden z najbardziej rozpoznawalnych i najczęściej odwiedzanych klubów stolicy. Wyjątko...
Club 70
- Waliców 9
- 00-851 , Warszawa
- 022 654-71-41 , recepcja@club70.com
Club70 to miejsce dla ludzi z fantazją, lubiących dobrą zabawę w tanecznych rytmach. W klubie spotkasz ludzi pozytywnie nastawionych do życia, otwartych na nowe znajomości. Po prostu warto ich poznać.
Miejsca grona (4)
-
Club 70 Waliców, Warszawa
www.club70.pl biuro@club70.com 022 654-71-41
-
New Yorker Piłsudskiego, Marki
-
New Yorker Targowa, Warszawa
-
Kino Femina Al. Solidarności, Warszawa
- Dodaj miejsce