-
Odwiedziłaś/eś Club'70 po raz pierwszy? A może dopiero zamierzasz się do niego wybrać? Przywitaj się tutaj z innymi klubowiczami :) To temat specjalnie dla Ciebie :) Poznaj innych, którzy kochają ten klub, niech oni poznają Ciebie :)
Wasz Tony :P -
Anonim
kazdorazowo kiedy ide na impreze do siedemdziesiątki czuje sie jakbym szedł po raz pierwszy. moze dlatego ze zawsze jest inaczej i zawsze jest zajebiscie? :P -
Anula
Witam:) Ja do Klubu 70 wybieram sie na Sylwestra:) Mam nadzieje ze sie bede dobrze bawic bo bede tam pierwszy raz;) Pozdrawiam -
Nann :)
-
-
cześć Tony!:) Nie wiesz czemu na stronce c70 w galerii Barbórka-2.12 są tylko 4 fotki?? Przecież wtedy było mnóstwo ludzi i naprawde fajna zabawa wraz z kursem tańca, taka fajna dziewczyna robiła fotki, no i gdzie one są??;P;) -
Poliż Psycho
bejbe, jak chcesz fotki swoje z każdej imprezy to bierz ze sobą aparat; ) -
-
Komar
-
sylwuś
a co się będzie działo w sylwestra w Clubie 70?? impreza jak każda inna czy też coś nowego?:>
-
Komar
oj będzie się dziać :) niespodzianki, super zabawa osoby, któe bawily się w poprzednie lata wiedzą, ze to wyjatkowa noc będzie :D -
Anioł
-
aniajura
jestem niwa na tym gronie, witam wszystkich!!!
kocham ten klub, zawsze swietnir sie tam bawie!!tylko czemu tam zawsze jest tak goraco??? -
też kocham ten klub!:) ale w soboty jest za duży tłum, mam pomysł na szybką i pożyteczną renowację, która mogłaby rozwiązać ten problem, jakby co-prv; ) -
Salsiero trejdmark
>aniajura napisała:
>[...]!tylko czemu
>tam zawsze jest tak goraco???
Żebyś kupiła więcej piwa/drinków. prooooste; )
-
Komar
Raczej plan jest aby ludzie mieli na sobie jak najmniej ubrania ale twój pomysł tez musimy zapamietać :P -
Salsiero trejdmark
>Komar napisał
>Raczej plan jest aby ludzie mieli na sobie jak najmniej
>ubrania ale twój pomysł tez musimy zapamietać
>:P
ale trzeba znaleźć punkt krytyczny. Bo podwyższanie temperatury w klubie zwiększa wypijaną ilość trunków i zmniejsza ubiór płci pięknej ale po pewnym punkcie krytycznym zaczyna zmniejszać ilość wypijanych trunków bo ludzie przestają przychodzić i zwiększa procent pokrytego ciała pań gdyż szybciej z klubu wychodzą niż przychodzą. Jednym słowem jak to w ekonomi bywa, trzeba znaleźć punkt przecięcia funkcji "popytu" i "podaży" :D
Mi tam temperatura nie przeszkadza bo C70 już mi się kojarzy z GOOOORĄCĄ ATMOSFERĄ :) A jak ktoś jest cfaniak to sobie zajmie miejscówkę pod wiatrakiem i jest coool; ) -
Komar
hahahha tak sa miejsca np. bilardowka gdzie jest znacznie chłodniej a lepiej to mówiąc przyjemniej :) -
aniajura
-
Łukasz
Byłem w 70-tce pierwszy raz i musze przyznac, że bawiłem sie pierwszorzędnie;)
pzdr. dla wszystkich klubowiczów 70-tki
Co do "temperatury" to jest troszke na ++...:) -
ஜ Ola ஜ
nie narzekajcie; ) teraz jest jeszcze ok, koszmar to sie latem przeżywało; p
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne