Club70 w Warszawie [2607]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Club70

Odwiedziłaś/eś Club'70 po raz pierwszy? A może dopiero zamierzasz się do niego wybrać? Przywitaj się tutaj z innymi klubowiczami :) To temat specjalnie dla Ciebie :) Poznaj innych, którzy kochają ten klub, niech oni poznają Ciebie :)

Wasz Tony :P
  • Anonim

kazdorazowo kiedy ide na impreze do siedemdziesiątki czuje sie jakbym szedł po raz pierwszy. moze dlatego ze zawsze jest inaczej i zawsze jest zajebiscie? :P
  • Anula

Witam:) Ja do Klubu 70 wybieram sie na Sylwestra:) Mam nadzieje ze sie bede dobrze bawic bo bede tam pierwszy raz;) Pozdrawiam
  • Nann :)

a ja idę dziś po raz trzeci :) proszę o zdjęcia na stronkę; D:P

cześć Tony!:) Nie wiesz czemu na stronce c70 w galerii Barbórka-2.12 są tylko 4 fotki?? Przecież wtedy było mnóstwo ludzi i naprawde fajna zabawa wraz z kursem tańca, taka fajna dziewczyna robiła fotki, no i gdzie one są??;P;)
  • Poliż Psycho

bejbe, jak chcesz fotki swoje z każdej imprezy to bierz ze sobą aparat; )

a kto go bedzie pilnował jak ja bede wywijać na parkiecie?;P
  • Komar

Fajna dziewczyna robiła to fakt - powinny być niebawem dodane :)
  • sylwuś

a co się będzie działo w sylwestra w Clubie 70?? impreza jak każda inna czy też coś nowego?:>
  • Komar

oj będzie się dziać :) niespodzianki, super zabawa osoby, któe bawily się w poprzednie lata wiedzą, ze to wyjatkowa noc będzie :D
  • Anioł

ostatnio troche zaniedbale swa obecnoscia c70 ,ale sie poprawie; ]
  • aniajura

jestem niwa na tym gronie, witam wszystkich!!!
    kocham ten klub, zawsze swietnir sie tam bawie!!tylko czemu tam zawsze jest tak goraco???

też kocham ten klub!:) ale w soboty jest za duży tłum, mam pomysł na szybką i pożyteczną renowację, która mogłaby rozwiązać ten problem, jakby co-prv; )
  • Salsiero trejdmark

>aniajura napisała:
    >[...]!tylko czemu
    >tam zawsze jest tak goraco???

Żebyś kupiła więcej piwa/drinków. prooooste; )
  • Komar

Raczej plan jest aby ludzie mieli na sobie jak najmniej ubrania ale twój pomysł tez musimy zapamietać :P
  • Salsiero trejdmark

>Komar napisał
    >Raczej plan jest aby ludzie mieli na sobie jak najmniej
    >ubrania ale twój pomysł tez musimy zapamietać
    >:P

ale trzeba znaleźć punkt krytyczny. Bo podwyższanie temperatury w klubie zwiększa wypijaną ilość trunków i zmniejsza ubiór płci pięknej ale po pewnym punkcie krytycznym zaczyna zmniejszać ilość wypijanych trunków bo ludzie przestają przychodzić i zwiększa procent pokrytego ciała pań gdyż szybciej z klubu wychodzą niż przychodzą. Jednym słowem jak to w ekonomi bywa, trzeba znaleźć punkt przecięcia funkcji "popytu" i "podaży" :D

Mi tam temperatura nie przeszkadza bo C70 już mi się kojarzy z GOOOORĄCĄ ATMOSFERĄ :) A jak ktoś jest cfaniak to sobie zajmie miejscówkę pod wiatrakiem i jest coool; )
  • Komar

hahahha tak sa miejsca np. bilardowka gdzie jest znacznie chłodniej a lepiej to mówiąc przyjemniej :)
  • aniajura

ja wiem gdzie jest ten wiatrak.....czesto tam ruszam bioderkami:)
  • Łukasz

Byłem w 70-tce pierwszy raz i musze przyznac, że bawiłem sie pierwszorzędnie;)
    pzdr. dla wszystkich klubowiczów 70-tki
    Co do "temperatury" to jest troszke na ++...:)
  • ஜ Ola ஜ

nie narzekajcie; ) teraz jest jeszcze ok, koszmar to sie latem przeżywało; p
| |

Club70 to jeden z najbardziej rozpoznawalnych i najczęściej odwiedzanych klubów stolicy. Wyjątko...

Club 70

• Waliców 9
  • 00-851 , Warszawa
  • 022 654-71-41 , recepcja@club70.com

Club70 to miejsce dla ludzi z fantazją, lubiących dobrą zabawę w tanecznych rytmach. W klubie spotkasz ludzi pozytywnie nastawionych do życia, otwartych na nowe znajomości. Po prostu warto ich poznać.

Fotki

Miejsca grona (4)