Club70 w Warszawie [2607]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • aniajura

witam
    mam zamiar zrobic urodziny w tym klubie w lutym ...
    ma juz ktos juz w tym jakies doswiadczenie ?
    jak to ogolnie wyglada? wynajecie tej salki itd...
    prosze o wszelkie pomocne komentarze...
    dzinx
  • dżoana

• Just do it!

ja np. robiłam :)
  • dżoana

skoro robilas to nie mozesz od razu podzielic sie uwagami i odp na pytania kolezanki? a moze potrzebujesz specjalnego zaproszenia? wiec zeby cie zadowolic- zapraszamy do podzielenia sie doswiadczeniami.
  • My United States of Whatever

ja tez robilam a raczej robila moja siostra :P bo ja nic nie wiedzialam tort punkt 24 :) zabawa do rana muzyka swietna polecam :D
  • nikicool

Ja też robiłam i to 18. Wszystko można dogadać. O 12 tort Ci pokroją i rozniosą gościom. Możliwe, że dostaniesz też drinka od tzw "kuchni" :)
    Polecam bo naprawdę najlepsza impreza w moim życiu i moich gości też :>
    I ten klimat... Inni klubowicze pewnie też zaśpiewają Ci 100lat...
    Ach te wspomnienia :)
  • M_@_r_t_i_

czy ktoś przyblizy coś wiecej drogi ten pub. Bo ja nie mam zaduzo kasy by coś zrobić ale szukam fajnego klubu i niedrogiego. Ale za wszystko płacisz :(((
  • nikicool

Jeśli nie masz za dużo kasy to zarezerwuj salę w tygodniu, a nie w weekend Rezerwacja jest wtedy bezpłatna Klub nie jest najtańszy ale jak kupisz hurtem np piwo to masz zniżkę i to dużą (ja miałam z 9zł na 6)
    Idealne miejsce na urodziny Polecam
    A wszystko masz napisane na stronie klubu
  • M_@_r_t_i_

no wiem czytałam w tygodniu odpada studenci sie szkolą na studiach he he.
    No ale nic dzieki poczytam
  • nikicool

jak się chce to się da wszystko zrobić :>
    nawet pisać kolosa tuż po urodzinach :>
  • SuZZy

Jesli sie nie zaprasza calej chmary to mozna zrobic dla paru w czasie normalnej imprezy(np.piatkowej itp.),a wtedy sie podchodzi do baru z wizytowka czy czyms takim i dostaje sie("za darmo",bo zapalcil za to wczesniej jubilat:P)co sie chce....jest normalnie rezerwacja lozy,"poczestunek",ze sie tak wyraze itp.Bardzo fajny pomysl,szczegolnie ze w rytmach lat 70 wszyscy sie zawsze bawia!!!!:P
  • << Divine Olla >>

ja tez nie jestem z tych bananowych dzieci a jednak urodziny miałam świetne :) zarezerwowałam sobie tylko 20 stoliczków i wszyscy sie świetnie bawili... urodziny w 70' to naprawdę świetna sprawa :)
  • MANO - Music is everywhere

20 stoliczków ?? Raczej nie wykonalne od Pn. do Sb. Może 20 miejsc ??
  • << Divine Olla >>

oj no właśnie o miejsca mi chodziło :) stoliczki na 20 osób - tak miało być; P sorka za przejęzyczenie :)
  • Asia K.

Witam wszystkich,czy ktoś się orientuje ile może kosztować w c70 cala butelka litrowa wodki w takim ładnym wiaderku z lodem?:)
  • Anonim

1l Sobieski ok. 150 - 160 pln
  • Asia K.

ok, nigdzie nie mogłam znaleźć tej informacji, więc tym bardziej dziękuję
  • Anonim

No problem. Dobrej zabawy!
  • Anonim

Najlepiej zadzwonić i o wszystko dopytać... na imprezę urodzinową na prawdę idealne miejsce:)
  • Anonim

potwierdzam :) miejsce bardzo pasuje :)
| |

Club70 to jeden z najbardziej rozpoznawalnych i najczęściej odwiedzanych klubów stolicy. Wyjątko...

Club 70

• Waliców 9
  • 00-851 , Warszawa
  • 022 654-71-41 , recepcja@club70.com

Club70 to miejsce dla ludzi z fantazją, lubiących dobrą zabawę w tanecznych rytmach. W klubie spotkasz ludzi pozytywnie nastawionych do życia, otwartych na nowe znajomości. Po prostu warto ich poznać.

Fotki

Miejsca grona (4)