Club70 w Warszawie [2607]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • M.

>!KatArzYna! napisała:

>Wybuchowa jestem i nie zmienię tego, dlatego tak reaguję.

największą władzą jest panowanie nad sobą :)

Do fresha mnie akurat właśnie za buty i marynarke nie wpuścili :p Może jutro się uda ( święto piwa :D )
  • Anonim

Do Fresha kogoś nie wpuścili?
    Chyba za zbytnią elegancję; ).
  • Othar

istnieje pewna różnica pomiędzy buty sportowe, a adidasy.
    nawet w adidasach do c70 wpuszczaja, ale nie w tych swiecacych.
    Dla mnie osobiście sportowe są buty do Boogie, które z adasiami nie mają więcej wspólnego niż ogólną budowę i zastosowanie(też służą do chodzenia).
    określenie but sportowy jest bardzo nieprecyzyjne więc nikt ci nie skłamał mówiąc że w obuwiu sportowym wpuszczają.

A tak przy okazji nie widziałem sportowca który w sportowym obuwiu chodzi na imprezki :p
  • !KatArzYna!

życie...
  • Ślesz

wlasnie wrocilam z moich urodzin w 70 i przyznam ze niezla impreza;] na dolnym parkiecie szalenstwo;)
  • Anonim

a to jest jakis górny??????
  • M.

hahaha :D tak jest. Tzw poziom de lux. Obok szatni masz schody ( do góry ) :) Ale to nie to samo co klimatyczna ( nie mylić z klimatyzowaną ! ) piwnica !
  • Gałąź

Od roku bywam w 70 przynajmniej raz w miesiącu. Świetny klub, świetny klimat - urodziny również robilem tak samo jak kilku znajomych. Coś pieknego gdy ci caly klub 100 lat spiewa; ]

Dla mnie najwieksza zaleta klubu jest bezpieczenstwo - nikt cie nie zaczepi czy nawet krzywo nie spojrzy. Wpadniesz na kogos przez przypadek (%%%) to odpowie ci "spoko" i nie bylo sprawy. Trzeba wiedziec ze opinie klubu tworzy rownież klientela. Brak tutaj chamstwa i bydła robiącego z klubu burdel.
    Porządni ludzie, porzadny klub

Tyle ode mnie; ]
  • Tes Deja Vu

na ile przed nalezy rezerwować miejsca na urodziny? bo nigdzie nic o tym nie mogłam znależć, rezerwacje na dzis wysłałam w pt i nic, zero odp.... :(((
  • Anonim

Jeśli chodzi o weekend to najlepiej na 2-3 tygodnie przed. Natomiast jeśli wysyłałaś zapytanie w piątek to dzisiaj powinna przyjść odpowiedź. Jak nie będzie - zrób telefonicznie. Telefon jest podany na stronie klubu.

W najgorszym wypadku pisz na pw do mnie, jak by nie było odpowiedzi.
  • Anonim

'Przychodząc do klubu decydujesz się poddać selekcji. Jak w każdym miejscu obowiązuje pewien hmm dress code. Jeżeli nie spełniasz określonych warunków czyli "nie pasujesz do charakteru imprezy" albo "do wystroju wnętrza" ( a z pewnością tyczy się to adidasów ) to możesz mieć pretensje tylko do siebie.
    Selekcjoner nie ma obowiązku Cię wpuszczać, jeżeli chcesz wejść ubierz się odpowiednio i dostosuj do warunków."

Ręce mi opadły.
    Wchodziłam do c70 nawet w air maxach, najwyraźniej musiałam strasznie psuć wystrój wnętrza swoją osobą.

Poza tym, gdybym nie została wpuszczona do jakiegokolwiek klubu ze względu na ubiór to zapewne więcej bym się do niego nie wybrała, bo skoro nie mogę bawić się ubrana tak jak lubię to nie zamierzam się wcale bawić.
    Strasznie dziwi mnie postawa pt. 'specjalnie wcisnę się w marynarę i pantofle, żeby tylko udało mi się wejść do klubu i dopasować do miejsca, zawsze potem mogę błysnąć w towarzystwie, gdzie to nie byłem/am'
  • Anonim

Lata Siedemdziesiąte i specyfika klubu pozwala przyjść i nawet w pewnych stylowych bluzach adidasa. Są ludzie, którzy preferują stary styl tych ciuchów, gdy nie zrobiły się one w latach 90 pożywką dla tego wspomnianego "dress code".

Nikt Ci nie zarzuca psucia wystroju wnętrza swoją osobą przychodząc w air maxach. Nic z tych rzeczy.

Tu chodzi o specyfikacje. Widzę, że mocno minęłaś się z odbiorem sugestii tego Pana.

Ludzie są i będą niewpuszczani do klubów ze względu na własny ubiór. Club70 to nie miejsce, gdzie istnieje prawdopodobieństwo spotkania grupki osób należących do określonej subkultury np. dresów. Takie osoby po prostu nie przechodzą selekcji.

Udało się wytworzyć specyficzny klimat ludzi chodzących do tego klubu. Wszystko za sprawą tego, że przytłaczająca większość osób to osoby pozytywnie nastawione do życia. Zarażają tym innych bywalców klubu. Naprawdę nie w smak nam wpuszczać osób, które potencjalnie mogą doprowadzić do zepsucia tej atmosfery, ponieważ nie potrafią się kulturalnie bawić.

A podstawą do przejścia selekcji jest zawsze: kultura!
    I zapewniam, że każda osoba z uśmiechem na twarzy zostanie powitana hasłem dobry wieczór i "życzę udanej zabawy".

Warunek, że po to przyszła - by się udanie bawić a nie udanie porozrabiać mówiąc bardzo ogólnie.

Pzdr

• Tes Deja Vu

oby tak było. przyjdziemy wszyscy uśmiechnięci od ucha do ucha; ) i tylko po to by się wspaniale bawić, rezerwacja się powiodła :))
  • ***ANGARA***

Polecam organizowanie urodzinek w 70-tce.. supperrrr miejsce :D
    • Urodzinki

• Nann :)

w c70 każda imprezka jest fajna, jeśli czujesz ten klimat :) rezerwować najlepiej min 2 tygodnie przed, potem tylko dobry humor potrzebny; ) ale jak ma sie średni to też da radę!; ) tequila pomoże loll :))
    tylko nie przesadźcie; ]
  • ~~Paulinqa~~

Pewnie:) zarąbiście było na urodzinkach :)
    2 marca:) impreza skonczyla sie o 5 nad ranem:)
  • Śpiąca Królewna.

czyli ogólnie jak mniej więcej się ubrać? bo ja już nie wiem... chciałam 18nastkę urządzic, ale już się boję w tym klubie urządzić. Bo jak mają mi znajomych nie wpuścić tylko za buty to wolę gdzie indziej... a mam kolegów którzy noszą bluzy dresowe (ale nie takie śliskie drechy , tylko normalne bluzy dresy; ) ) to ich też nie wpuszczą? O.o
  • Anonim

To, że lubią się ubierać w "bluzy dresowe" to nie znaczy, że mają w tym samym iść do klubu... Całej szafy podobnych ciuchów raczej nie mają, więc niech załozą coś innego i po problemie
| |

Club70 to jeden z najbardziej rozpoznawalnych i najczęściej odwiedzanych klubów stolicy. Wyjątko...

Club 70

• Waliców 9
  • 00-851 , Warszawa
  • 022 654-71-41 , recepcja@club70.com

Club70 to miejsce dla ludzi z fantazją, lubiących dobrą zabawę w tanecznych rytmach. W klubie spotkasz ludzi pozytywnie nastawionych do życia, otwartych na nowe znajomości. Po prostu warto ich poznać.

Fotki

Miejsca grona (4)