Club70 w Warszawie [2607]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Club70

To jest miejsce na wpisywanie Waszych wszelkich opinii na temat ochrony i selekcji w Club70 w Warszawie - zarówno tych pozytywnych, jak i negatywnych. Oczywiście za posty będą nagrody :)
  • Anonim

mnie nie pasują chamskie odzywki panów ochroniarzy, chyba nikt ich nie nauczył szacunku do kobiet.
  • M.

Ja z ochrony jestem bardzo zadowolony. Kiedyś byłem w "potrzebie" i zainterweniowali wzorowo. Co do selekcji to ogólnie uważam że jest OK chociaż zdarzyło mi się kilka razy spotkać jakiś drechów w środku ( np 11 listopada ).
  • Othar

Nie mam chłopakom nic do zarzucenia.

A co do kultury to niestety nikt nie nauczył ludzi szacunku do ochrony.
    nie raz widziałem jak ludzie ich wyklinją za nie wpuszczenie do klubu z tak prozaicznych powodów jak dres czy stan wskazujący.
  • * Magdalenka *

dawno nie bylam...pojawila sie selekcja?heheh na ochrone nie pisne zlego zdania:)fajne chlopaki.pozdrowka!
  • !KatArzYna!

również mam podobne zdanie, że ochrony nikt nie nauczył szacunku do kobiet!
  • Anonim

ochrona świetna: interweniują wtedy gdy jest potrzeba, kulturalni, przyjemni, zgrani.
    Selekcja wzorowa: wiedzą kogo wpuścić by stworzyć wyjątkową atmosferę w clubie.
    Nie mam im nic do zarzucenia.
    Przeciwnie, w żadnym innym klubie nie spotkałam tak dobrego składu!
  • Chica

>!KatArzYna! napisała:
    >również mam podobne zdanie, że ochrony nikt nie nauczył
    >szacunku do kobiet!

1 slysze...wrecz mam odmienne zdanie; ]
  • Magdusiak:):)

ja tam nie mam nic do zarzucenia ochronie w tym klubie
    jest ok.
  • !KatArzYna!

>Cziki napisała:
    >>!KatArzYna! napisała:
    >>również mam podobne zdanie, że ochrony nikt nie
    >nauczył
    >>szacunku do kobiet!
    >
    >1 slysze...wrecz mam odmienne zdanie; ]

każdy ma inne zdanie..
  • Anonim

albo kryteria oceny, co jest bardziej prawdopodobne w tym przypadku. :]
  • Anonim

<szyderczy uśmiech> :)
  • Chica

moze Panno Katarzyno samas tego szacunku nie okazala badz tez twe zachowanie wzbudzilo kontrreakcje panow z ochrony :P chociaz watpie...
    rzec by mozna ze obsluga club70 jest jedna z lepszych tutejszych klubow wacpanno :)
  • !KatArzYna!

Żarty na bok, obsługa a "ochrona/selekcja" to raczej w tym kontekście zbyt ogólnikowe. Obsługa - barmani/barmanki OK, ale tłumaczyć się nie będę czemu moim zdaniem ochrona mi się nie podoba raczej selekcjoner jeden.
  • Nomad

Nie mówią, ani nawet nie odpowiadają "dzień dobry", "dobranoc".
  • Anonim

nie zdarzyło mi się żeby nie odpowiedzieli...
  • nikicool

Nie mam ochronie ani selekcji nic do zarzucenia
    ZAWSZE mówia mi dzień dobry/ dobranoc, są uprzejmi i nigdy nie miałam z nimi problemu Jeśli podchodzi sie do nich z szacunkiem to z pewnością tak samo się odniosą

.
  • Nomad

>nikicool napisała:
    >Jeśli podchodzi sie do
    >nich z szacunkiem to z pewnością tak samo się odniosą

Niestety w moim przypadku to się nie sprawdziło.
  • F...1

Naprawdę nie pojmuję, jak ktoś może pozytywnie wypowiadać się o ochronie w C70. Zawsze, kiedy byłem tutaj spotkałem się z chamstwem z ich strony, szczególnie do dziewczyn. Niejednokrotnie byłem świadkiem ich reakcji, które były niewspółmierne do przewinień, np.: ktoś stłukł niechcący szklankę, a ochroniarze rzucili się na niego i agresywnie wyprowadzili. Zdecydowanie za dużo agresji i brak podstaw kulturalnego zachowania!
  • !KatArzYna!

HA ! dokładnie !
| |

Club70 to jeden z najbardziej rozpoznawalnych i najczęściej odwiedzanych klubów stolicy. Wyjątko...

Club 70

• Waliców 9
  • 00-851 , Warszawa
  • 022 654-71-41 , recepcja@club70.com

Club70 to miejsce dla ludzi z fantazją, lubiących dobrą zabawę w tanecznych rytmach. W klubie spotkasz ludzi pozytywnie nastawionych do życia, otwartych na nowe znajomości. Po prostu warto ich poznać.

Fotki

Miejsca grona (4)