-
To jest miejsce na wpisywanie Waszych wszelkich opinii na temat ochrony i selekcji w Club70 w Warszawie - zarówno tych pozytywnych, jak i negatywnych. Oczywiście za posty będą nagrody :)
-
Anonim
mnie nie pasują chamskie odzywki panów ochroniarzy, chyba nikt ich nie nauczył szacunku do kobiet. -
M.
Ja z ochrony jestem bardzo zadowolony. Kiedyś byłem w "potrzebie" i zainterweniowali wzorowo. Co do selekcji to ogólnie uważam że jest OK chociaż zdarzyło mi się kilka razy spotkać jakiś drechów w środku ( np 11 listopada ). -
Othar
Nie mam chłopakom nic do zarzucenia.
A co do kultury to niestety nikt nie nauczył ludzi szacunku do ochrony.
nie raz widziałem jak ludzie ich wyklinją za nie wpuszczenie do klubu z tak prozaicznych powodów jak dres czy stan wskazujący. -
-
* Magdalenka *
dawno nie bylam...pojawila sie selekcja?heheh na ochrone nie pisne zlego zdania:)fajne chlopaki.pozdrowka! -
!KatArzYna!
również mam podobne zdanie, że ochrony nikt nie nauczył szacunku do kobiet! -
Anonim
ochrona świetna: interweniują wtedy gdy jest potrzeba, kulturalni, przyjemni, zgrani.
Selekcja wzorowa: wiedzą kogo wpuścić by stworzyć wyjątkową atmosferę w clubie.
Nie mam im nic do zarzucenia.
Przeciwnie, w żadnym innym klubie nie spotkałam tak dobrego składu! -
Chica
>!KatArzYna! napisała:
>również mam podobne zdanie, że ochrony nikt nie nauczył
>szacunku do kobiet!
1 slysze...wrecz mam odmienne zdanie; ] -
Magdusiak:):)
-
!KatArzYna!
>Cziki napisała:
>>!KatArzYna! napisała:
>>również mam podobne zdanie, że ochrony nikt nie
>nauczył
>>szacunku do kobiet!
>
>1 slysze...wrecz mam odmienne zdanie; ]
każdy ma inne zdanie.. -
Anonim
albo kryteria oceny, co jest bardziej prawdopodobne w tym przypadku. :] -
Anonim
-
Chica
moze Panno Katarzyno samas tego szacunku nie okazala badz tez twe zachowanie wzbudzilo kontrreakcje panow z ochrony :P chociaz watpie...
rzec by mozna ze obsluga club70 jest jedna z lepszych tutejszych klubow wacpanno :) -
!KatArzYna!
Żarty na bok, obsługa a "ochrona/selekcja" to raczej w tym kontekście zbyt ogólnikowe. Obsługa - barmani/barmanki OK, ale tłumaczyć się nie będę czemu moim zdaniem ochrona mi się nie podoba raczej selekcjoner jeden. -
Nomad
-
Anonim
-
nikicool
Nie mam ochronie ani selekcji nic do zarzucenia
ZAWSZE mówia mi dzień dobry/ dobranoc, są uprzejmi i nigdy nie miałam z nimi problemu Jeśli podchodzi sie do nich z szacunkiem to z pewnością tak samo się odniosą
. -
Nomad
>nikicool napisała:
>Jeśli podchodzi sie do
>nich z szacunkiem to z pewnością tak samo się odniosą
Niestety w moim przypadku to się nie sprawdziło. -
F...1
Naprawdę nie pojmuję, jak ktoś może pozytywnie wypowiadać się o ochronie w C70. Zawsze, kiedy byłem tutaj spotkałem się z chamstwem z ich strony, szczególnie do dziewczyn. Niejednokrotnie byłem świadkiem ich reakcji, które były niewspółmierne do przewinień, np.: ktoś stłukł niechcący szklankę, a ochroniarze rzucili się na niego i agresywnie wyprowadzili. Zdecydowanie za dużo agresji i brak podstaw kulturalnego zachowania! -
!KatArzYna!
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne