-
A to jest miejsce na Wasze opinie na temat jakości drinków serwowanych w Club70 w Warszawie, poziomu obsługi wewnątrz lokalu, czystości, uprzejmości itp; ) Jak zwykle nagrody za posty :) Czekamy na wszelkie opinie :)
-
qf3l
caipirinha bardzo słabiutka! No chyba, że coś się zmieniło, bo piłem ją już z pół roku temu u Was :)
Po pierwsze - w za małych szklankach.
Po drugie - za kwaśna
Po trzecie - za mało lodu
Poza tym raczej okej wszystko :) -
Natalia P.iano ♪
Witam serdecznie; ) w klubie pojawiłam się po raz pierwszy jakieś 3 tygodnie temu. Popijając sobie smaczne piwko przy barze, coś mnie pokusiło, by spytać się, czy są jakieś profity w związku z przynależnością do Grona. Panie barmanki po krótkiej konsultacji tak jakoś dziwnie po sobie popatrzyły i stwierdziły, że one dokładnie nie wiedzą, jak to jest z tym gronowym drinkiem, a tak poza tym 'już się skończył'. Czy to nie jest trochę dziwne? :D -
raj kumar
-
-
rashmi singh
-
jitendra singh
-
rohit prajapati
-
Nann :)
potrzebny moderator!! patrz wyżej! ^^
ja lubię mojito, i pozdrawiam panie barmanki...i barmana też żeby nie było...ostatnio nawet chyba zapamiętali że preferuje mało lodu, a może to przypadek był?; ] tak czy siak pozdrawiam; ]
mam tylko jedną małąuwagę co do gold tequili ktora przeciez jest obecna w menu...poproszę o dostawę pomarańczy! regularnie ich nie ma, chyba w końcu przyjdę ze swoimi, ale liczę na rabat wtedy; ) -
Vill
A ja szukam przemilych panów z obsługi, którzy obiecali nam wczoraj tajne informacje dotyczące muzyki w c70; > -
Emilio!
Wczoraj byłem z koleżanką i kolegą z Hiszpanii i byli bardzo zadowoleni zarówno z drinków jak i obsługi. Tak trzymać ! -
Anonim
Obsługa za barem jest w porządku, ogarnięta i miła. Ochrona również okey, nieraz się zdarza jakis incydent ale to jak wszędzie.
Ogólnie jestem stałym bywalcem.
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne