-
Ruuuda.™
Tak się chciałam zapytać, dlaczego zniżki widoczne nad spisem watków nie sa uwzględniane przy wejściu i przy barze.?
Ostatnio jak byłam w C70 usłyszałam od Pana stemplującego nadgarstki, że : 'nie słyszałem o czymś takim,a pracuje tu 4 lata'.
Podobnie było też na barze.
Więc to taka 'pseudo-promocja'?
-
Olenita
Właśnie, podpinam się pod pytanie. Zbieram się do założenia karty grono.net, i zastanawiam się, czy mi się to opłaca w ogóle . -
Ruuuda.™
Zmiany, zmiany.! Wczoraj byłam w siedemdziesiątce i... już zniżki są aktualne. -
Sebol
>Ruuuda.™ napisała:
>Zmiany, zmiany.! Wczoraj byłam w siedemdziesiątce i...
>już zniżki są aktualne.
Cieszy mnie to bo we wtorek dostanę grono kartę :) -
-
Luca
-
Ruuuda.™
-
Gawron
ja mam tą kartę juz ze 2 lata i ona się trochę różni wyglądem od aktualnej wersji.. Ciekawe czy teżją zaakceptują. W Kinotece i kilku innych miejscach ją akceptowali zawsze, ale tu widzę, że ochrona wie o promocji dopiero od niespełna 2 mieś. czy znają pewnie tylko tą nową... -
Sebol
z tego co wiem to karta Grono.net jest ważna rok, ta gronowa jak i ta BZWBK :) -
Paździerz
Mam pytanie, czy jeśli mam tą kartę to zniżki dostaje cała moja paczka, która ze mną wchodzi, czy tylko ja? -
mike ツ
>Krupenenek:
>Mam pytanie, czy jeśli mam tą kartę to zniżki dostaje
>cała moja paczka, która ze mną wchodzi, czy tylko ja?
za dobrze by było =] - tylko Ty
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne