Club70 w Warszawie [2607]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ruuuda.™

Tak się chciałam zapytać, dlaczego zniżki widoczne nad spisem watków nie sa uwzględniane przy wejściu i przy barze.?
    Ostatnio jak byłam w C70 usłyszałam od Pana stemplującego nadgarstki, że : 'nie słyszałem o czymś takim,a pracuje tu 4 lata'.
    Podobnie było też na barze.

Więc to taka 'pseudo-promocja'?
  • Olenita

Właśnie, podpinam się pod pytanie. Zbieram się do założenia karty grono.net, i zastanawiam się, czy mi się to opłaca w ogóle .
  • Ruuuda.™

Zmiany, zmiany.! Wczoraj byłam w siedemdziesiątce i... już zniżki są aktualne.
  • Sebol

>Ruuuda.™ napisała:
    >Zmiany, zmiany.! Wczoraj byłam w siedemdziesiątce i...
    >już zniżki są aktualne.

Cieszy mnie to bo we wtorek dostanę grono kartę :)
  • Luca

co Seba lecisz na zniżki co; )
  • Ruuuda.™

jak są to czemu nie korzystać:>
  • Gawron

ja mam tą kartę juz ze 2 lata i ona się trochę różni wyglądem od aktualnej wersji.. Ciekawe czy teżją zaakceptują. W Kinotece i kilku innych miejscach ją akceptowali zawsze, ale tu widzę, że ochrona wie o promocji dopiero od niespełna 2 mieś. czy znają pewnie tylko tą nową...
  • Sebol

z tego co wiem to karta Grono.net jest ważna rok, ta gronowa jak i ta BZWBK :)
  • Paździerz

Mam pytanie, czy jeśli mam tą kartę to zniżki dostaje cała moja paczka, która ze mną wchodzi, czy tylko ja?
  • mike ツ

>Krupenenek:
    >Mam pytanie, czy jeśli mam tą kartę to zniżki dostaje
    >cała moja paczka, która ze mną wchodzi, czy tylko ja?

za dobrze by było =] - tylko Ty
| |

Club70 to jeden z najbardziej rozpoznawalnych i najczęściej odwiedzanych klubów stolicy. Wyjątko...

Club 70

• Waliców 9
  • 00-851 , Warszawa
  • 022 654-71-41 , recepcja@club70.com

Club70 to miejsce dla ludzi z fantazją, lubiących dobrą zabawę w tanecznych rytmach. W klubie spotkasz ludzi pozytywnie nastawionych do życia, otwartych na nowe znajomości. Po prostu warto ich poznać.

Fotki

Miejsca grona (4)