Club70 w Warszawie [2607]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Poniedziałek - jest,
    O wtorku też coś wspomniano,
    Środa - jest,
    Czwartek - jest,
    Piątek - jest,

Ale coś więcej na temat weekendowej soboty nie zauważyłem.
    Tak więc rozpoczynamy wątek na temat <GORĄCZKI SOBOTNIEJ NOCY> :):):)
  • Anonim

Ostatnia sobota - Black & White:):):) (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi)

Ekstra muza jak zawsze w 70-tce, clubowiczów w sam raz, każdy miał miejsce do zabawy i do pokazania swojego repertuaru ruchów:)

Najlepsza była droga do klubu, szliśmy grupą znajomych, każdy inaczej ubrany - najśmieszniejsza była reakcja mijających nas ludzi, nie było osoby która by się nie uśmiechnęła i nie obejrzała za nami:)

Kojarzycie reklamę Twixa (ciastko, karmel, czekolada) - tak samo było z nami...:P:P:P
  • Anonim

Soboty w C70 sa jak dla mnie mega-kozak!!!
  • wegrzyn

to była impreza :D:))))))))))))))
  • Anonim

da się wejść w sobote na wejsciówke????
  • M.

nie, wejściówki z tego co mi wiadomo nie obowiązują od ponad pół roku.
  • Anonim

Wejściówki upoważniają do darmowego wejścia dla 2 osób w piątki i soboty do godziny 22.
  • Michał

witam, właśnie mam kilka pytań jak w soboty w club 70, chodzi mi o to jaka jest music, ile wjazd i mniej więcej czy przystępne ceny na barze, dawno nie byłem w tym klubie, a jeśli już bywałem to tylko w pon.:D czekam na odp i pozdr.
  • M.

muzyka lat 70\80 ale jakieś współczesne kawałki też się trafiają. Wjazd 20zł ( przebrani mają jakieś zniżki ), piwo 9zł, drinki średnio 13-20zł, wódka chyba 7-8 ? Ceny typowo klubowe.
| |

Club70 to jeden z najbardziej rozpoznawalnych i najczęściej odwiedzanych klubów stolicy. Wyjątko...

Club 70

• Waliców 9
  • 00-851 , Warszawa
  • 022 654-71-41 , recepcja@club70.com

Club70 to miejsce dla ludzi z fantazją, lubiących dobrą zabawę w tanecznych rytmach. W klubie spotkasz ludzi pozytywnie nastawionych do życia, otwartych na nowe znajomości. Po prostu warto ich poznać.

Fotki

Miejsca grona (4)