-
Anonim
Poniedziałek - jest,
O wtorku też coś wspomniano,
Środa - jest,
Czwartek - jest,
Piątek - jest,
Ale coś więcej na temat weekendowej soboty nie zauważyłem.
Tak więc rozpoczynamy wątek na temat <GORĄCZKI SOBOTNIEJ NOCY> :):):) -
Anonim
Ostatnia sobota - Black & White:):):) (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi)
Ekstra muza jak zawsze w 70-tce, clubowiczów w sam raz, każdy miał miejsce do zabawy i do pokazania swojego repertuaru ruchów:)
Najlepsza była droga do klubu, szliśmy grupą znajomych, każdy inaczej ubrany - najśmieszniejsza była reakcja mijających nas ludzi, nie było osoby która by się nie uśmiechnęła i nie obejrzała za nami:)
Kojarzycie reklamę Twixa (ciastko, karmel, czekolada) - tak samo było z nami...:P:P:P -
Anonim
-
wegrzyn
-
-
Anonim
-
M.
nie, wejściówki z tego co mi wiadomo nie obowiązują od ponad pół roku. -
Anonim
Wejściówki upoważniają do darmowego wejścia dla 2 osób w piątki i soboty do godziny 22. -
Michał
witam, właśnie mam kilka pytań jak w soboty w club 70, chodzi mi o to jaka jest music, ile wjazd i mniej więcej czy przystępne ceny na barze, dawno nie byłem w tym klubie, a jeśli już bywałem to tylko w pon.:D czekam na odp i pozdr. -
M.
muzyka lat 70\80 ale jakieś współczesne kawałki też się trafiają. Wjazd 20zł ( przebrani mają jakieś zniżki ), piwo 9zł, drinki średnio 13-20zł, wódka chyba 7-8 ? Ceny typowo klubowe.
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne