Club70 w Warszawie [2607]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Kto bywa i jak często w czwartki :>?
  • Anonim

Ja w czwartki bywam w miarę możliwości oczywiście, lae juz dawno nie byłam :( muszę przyznac, że zaniedbałam trochę sprawe buuu.... może dozobaczenia za niedługo :D
  • Ciesiel

Ja zdecydowanie najczesciej pojawiam wlasnie w czwartki. Powiedzialbym nawet, ze do tej pory to wylacznie w czwartki;P
  • out of time man

bo czwartki sa najlepsze moim skromnym zdaniem w 70-tce :D
  • ...:::Wojtek:::...

Ja powiem identycznie jak ciesiel ale dodam jeszcze że ja bylem jedynie we czwartek heh
    do zobaczzenia w następny wojtuś bawimy sie pojutrze
  • Ciesiel

a kto sie wybiera 11.05.06 w czwartek do klubu???
  • Anonim

ja nie <chlip>
  • Anonim

a ja sie wybrałam i było extra:) owszem... teraz jestem nie wyspana, zmeczona, głowa boli i do tego szkoła... ale warto było:)
  • Anonim

do tych ktorzy byli wczora!!!!..tj. w czwartek;] zna moze ktos taka dziewczyne ktora byla w dzinsowej spodniczce i bialej koszulce. byla prawie do konca;]
  • Ciesiel

No moim zdaniem tez bylo zajefajnie;)
    Co do panienki w dzinsowej spodnicznki to niestety nie pomoge, poniewaz nie rzucil mi sie w oczy nikt taki...

Ewelino ja Ciebie nie widzialem - jak to mozliwe, czyzbym nie wiedzial kogo szukac;P
  • Anonim

no niestety ja tez nie pomoge koledze poszukującemu "dzinsowej spodniczki"
    Wojtku- no co Ty?;) a czy to możliwe, abym Cie widziała w tym ścisku na parkiecie?
  • Isabella

Witam! i ja również bawiłam się w ostatnią czwartkową noc w 70-ce:) i to był mój pierwszy raz......; P oceniam wszysko bardzo pozytywnie, bawiłam się świetnie i na pewno pojawie się tam w którys kolejny czwartek :)
  • ;]

;D tez bylem w czwartek; ) he he wojtek w koncu kto zebral nasza pacze:) napewno was odwiedze jeszcze bo najmilsze panie; ) na "bramce kartowej" warto wpasc dla nich; ) poz 4 czwartkowych :)
  • Ciesiel

A jeszcze o cos zapytam....

Byla w zeszlym tygodniu prawie do konca (do 4 na pewno) taka sympatyczna blondynka w czerwonej bluzeczce i bialych spodniach. Moze ktos wie o kim mowie?
  • Aneczka

ja nie wiem...byłam w ostatnie dwa czwartki i mam ogromną potrzebe wybrać się ponownie do tej sauny:) tylko nie ma chętnych, którzy by mi dotrzymali towarzystwa:( A na ostatniej czwartkowej imrezie 18.05 był niejaki sympatyczny Bernard o rozbrajającym uśmiechu...może ktoś go widział i zna??
  • córka Edka

a co sie dzieje w czwartki ze tak o tym piszecie????ja tylko w soboty...
  • ola !

ja sie wybieram ten czwarkte,
  • Kuczijo

dzisiaj imprezy nie ma
  • ...::agnieha::...

ale jest za tydzień :D i jak najbardziej obecność obowiązkowa!!!!! :D
  • ...::agnieha::...

I dzięki Kuczi za bonus w zeszłym tygodniu....; p mam nadzieję że bez problemu wydostaliście się z tej mojej zakreconej Ochoty...; P Dziękować dziękować!!!! :)))))))
| |

Club70 to jeden z najbardziej rozpoznawalnych i najczęściej odwiedzanych klubów stolicy. Wyjątko...

Club 70

• Waliców 9
  • 00-851 , Warszawa
  • 022 654-71-41 , recepcja@club70.com

Club70 to miejsce dla ludzi z fantazją, lubiących dobrą zabawę w tanecznych rytmach. W klubie spotkasz ludzi pozytywnie nastawionych do życia, otwartych na nowe znajomości. Po prostu warto ich poznać.

Fotki

Miejsca grona (4)