-
Anonim
-
Anonim
Ja w czwartki bywam w miarę możliwości oczywiście, lae juz dawno nie byłam :( muszę przyznac, że zaniedbałam trochę sprawe buuu.... może dozobaczenia za niedługo :D -
Ciesiel
Ja zdecydowanie najczesciej pojawiam wlasnie w czwartki. Powiedzialbym nawet, ze do tej pory to wylacznie w czwartki;P -
out of time man
-
-
...:::Wojtek:::...
Ja powiem identycznie jak ciesiel ale dodam jeszcze że ja bylem jedynie we czwartek heh
do zobaczzenia w następny wojtuś bawimy sie pojutrze -
Ciesiel
-
Anonim
-
Anonim
a ja sie wybrałam i było extra:) owszem... teraz jestem nie wyspana, zmeczona, głowa boli i do tego szkoła... ale warto było:) -
Anonim
do tych ktorzy byli wczora!!!!..tj. w czwartek;] zna moze ktos taka dziewczyne ktora byla w dzinsowej spodniczce i bialej koszulce. byla prawie do konca;] -
Ciesiel
No moim zdaniem tez bylo zajefajnie;)
Co do panienki w dzinsowej spodnicznki to niestety nie pomoge, poniewaz nie rzucil mi sie w oczy nikt taki...
Ewelino ja Ciebie nie widzialem - jak to mozliwe, czyzbym nie wiedzial kogo szukac;P -
Anonim
no niestety ja tez nie pomoge koledze poszukującemu "dzinsowej spodniczki"
Wojtku- no co Ty?;) a czy to możliwe, abym Cie widziała w tym ścisku na parkiecie? -
Isabella
Witam! i ja również bawiłam się w ostatnią czwartkową noc w 70-ce:) i to był mój pierwszy raz......; P oceniam wszysko bardzo pozytywnie, bawiłam się świetnie i na pewno pojawie się tam w którys kolejny czwartek :) -
;]
;D tez bylem w czwartek; ) he he wojtek w koncu kto zebral nasza pacze:) napewno was odwiedze jeszcze bo najmilsze panie; ) na "bramce kartowej" warto wpasc dla nich; ) poz 4 czwartkowych :) -
Ciesiel
A jeszcze o cos zapytam....
Byla w zeszlym tygodniu prawie do konca (do 4 na pewno) taka sympatyczna blondynka w czerwonej bluzeczce i bialych spodniach. Moze ktos wie o kim mowie? -
Aneczka
ja nie wiem...byłam w ostatnie dwa czwartki i mam ogromną potrzebe wybrać się ponownie do tej sauny:) tylko nie ma chętnych, którzy by mi dotrzymali towarzystwa:( A na ostatniej czwartkowej imrezie 18.05 był niejaki sympatyczny Bernard o rozbrajającym uśmiechu...może ktoś go widział i zna?? -
córka Edka
a co sie dzieje w czwartki ze tak o tym piszecie????ja tylko w soboty... -
ola !
-
Kuczijo
-
...::agnieha::...
ale jest za tydzień :D i jak najbardziej obecność obowiązkowa!!!!! :D -
...::agnieha::...
I dzięki Kuczi za bonus w zeszłym tygodniu....; p mam nadzieję że bez problemu wydostaliście się z tej mojej zakreconej Ochoty...; P Dziękować dziękować!!!! :)))))))
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne