Club70 w Warszawie [2607]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MANO - Music is everywhere

Napisze tak :

Jak sie zaczyna impreza czyli o godz 20ej, ludzie zaczynaja przychodzic.
    Czasami jest ich sporo juz o 21 , a czasami dopiero o 23 - zwlaszcza w okresie postu, zaloby itp.
    Dlatego jak gram ja czy moj zmiennik na poczatku leci set, bo ludzie i tak potrzebuja troche czasu na rozkrecenie. Jezeli ktos twierdzi, ze nawet jak jestem na dj'ce leca sety z plyty "mp3" co ma znacznie wiecej to zapraszam na patrzenie mi na rece ( tylko, ze i tak wiekszosc pewnie petrzebowalaby instrukcji co do czego zwlaszcza Othar, ktory jednak nie wie za duzo, bo przeciez plyta audio ma 80min i 700MB, a nie 74min ).

Co do kolejnosci :

W setach jest taka sama, a podczas grania tzw na zywo jest zmienna. Jest pare wyjatkow ktore pasuja tylko do siebie, bo przeciez staramy sie z Shaftem grac jak najlepiej technicznie ale i tak wiekszosc "znawcow" lat 70tych jedyna roznice jaka by zauwazyli miedzy dobrze zgranym kawalkiem, a puszczonym ciagiem z plyty to 2-3 sekundowa cisza miedzy piosenkami.
  • Andrzej

A ja mam pytanko co do czwartku
    czy w wyniku Integraliów będzie kurs rocn'n rolla o którym czytałem na stronie czy nie ? rozumiem że jak zwykle w czwartek głównie r'n r ?
  • BooBek

kurs bedzie, jak zawsze na gorze
  • Andrzej

>BooBek napisał
    >kurs bedzie, jak zawsze na gorze

super. dzięki za info; )
  • . .

witam...

jutro wybieram się po raz pierwszy do clubu... mam nadzieję, że ten mi wreszcie podpasuje :)
    jak jest wkońcu z tą selekcją? mam nadzieję, że nie będzie tak dokładna...; )
  • Anonim

>Sαlly napisała:
    >witam...
    >
    >jutro wybieram się po raz pierwszy do clubu... mam
    >nadzieję, że ten mi wreszcie podpasuje :)
    >jak jest wkońcu z tą selekcją? mam nadzieję, że nie
    >będzie tak dokładna...; )
    >

Zależy o co pytasz z selekcją...

Oczywistym jest, że do klubu nie wejdzie osoba ubrana w strój sportowy, dres etc.

Niemniej jednak osoba ubrana w strój "oficjalny" nie ma problemu z selekcją... (dobrze wiesz o co chodzi na pewno :)).

Pozdrawiam,
    Łukasz :)
| |

Club70 to jeden z najbardziej rozpoznawalnych i najczęściej odwiedzanych klubów stolicy. Wyjątko...

Club 70

• Waliców 9
  • 00-851 , Warszawa
  • 022 654-71-41 , recepcja@club70.com

Club70 to miejsce dla ludzi z fantazją, lubiących dobrą zabawę w tanecznych rytmach. W klubie spotkasz ludzi pozytywnie nastawionych do życia, otwartych na nowe znajomości. Po prostu warto ich poznać.

Fotki

Miejsca grona (4)