-
Stokir
ze wzgledu na prosby klubowiczow, zaostrzamy selekcje i ostrzegamy, ze bedziemy jeszcze scislej respektowac punkty naszego regulaminu!
Przypominam ze w clubie obowiazuje zakaz wstępu w obuwiu stricte sportowym, krótkich spodniach oraz dresach czy ogólnie ubraniach typu skate, stadion, siłownia, quo vadis itp.
Jesli ktos jest na przyklad wielkim kulturysta ktory kiedys niestety musial ogolic wlosy czy upadl i nieszczesliwie sobie zlamal nos - to nie znaczy ze nie wejdzie, ale musi byc przebrany:)
Bardzo prosimy o kierowanie wszelkich uwag co do pracy ochrony bezposrednio do biura club70 w trakcie trwania imprezy -
karola
hmm...... a dziewczyna w adidaskach tez nie wejdzie ? albo w rybaczkach - tez krotkie spodnie :/ a takie spodenki przed kolano? nie odbierz moich pytan jako zlosliwosc....wydaje mi sie ze to sa punkty o ktore moznaby sie bylo spierac......dlatego fajnie byloby wiedziec..... -
Stokir
stricte sportowe:)
adidaski old schoolowe w klimacie Kazia Gorskiego'74 sa jak najbardziej mile widziane
generalnie zawsze zasady selekcji sie stosuje wobec Panow, bo na przyklad Pan awanturujacych sie badz wygladajacych na takie to ja w swoim zyciu widzialem niewiele:) -
Stokir
stricte sportowe:)
adidaski old schoolowe w klimacie Kazia Gorskiego'74 sa jak najbardziej mile widziane
generalnie zawsze zasady selekcji sie stosuje wobec Panow, bo na przyklad Pan awanturujacych sie badz wygladajacych na takie to ja w swoim zyciu widzialem niewiele:) -
-
Anonim
A w soboty się coś zmnieniło?? Mam na myśli czy nadal jest impreza w przebraniach z lat 70'. I czy cennik się nie mienił?? -
Komar
Ogólnie jak najbardziej zachecamy do zabawy w stricte stylu Club70, czyli stroje z lat 70', 80' bardzo mile widziane i duze plusy są z tym zwiazane. Cennik zawsze jest w mailingu ale nie ulega on zmianie jeśli chodzi o weekendy.
Wracamy pełną para do korzeni i do świetności Club70 :) -
patoLOGICZNY umysl
Moze taka selekcja sprawi ze w c70 beda mniejsze tloki... bo jak jest duzo osob to nie ma czym oddychac... a nie usmiecha mi sie co 5-10 minut przerywac zabawy i smigac na schody w poszukiwaniu odrobiny powietrza :-)
moze czas na jakies inwestycje zwiazane z klimatyzacja [ew. z jej usprawnieniem] :-)
Pozdrawiam. -
Anonim
tak czytam o tej waszej selekcji i nie powiem zeby mnie jakos specjalnie razil dobor gosci. ale moze dla mnie znajdzie sie jakis wakat. mam bardzo wysublimowany gust; p i doskonale oceniam na "pierwszy rzut oka" wszelkie domniemanie buractwa u ocenianego zawsze jest potwierdzone poprzez dalsze obserwacje i interakcje -
Stokir
-
o!
hmm wsumie wszytko ok, tylko raz sie wkurzyłem jak gośc na mrozie serjo z -15 kazał mi czape zdjąc na dworzu, troche nie ten tego.. a wogle co ona chciał zobaczyc? czy mam czerwone włosy:/ -
o!
-
dżoana
serio???
o rany... to musialo byc traumatyczne przezycie.... straszny ten nasz Pan Ochroniarz; )
______________________________ _________________
UWAGA: powyzsze slowa sa zartem :) nie zadzieram z Pruszkowem :D -
Anonim
uuuhu. wpadne wpadne. ale na impreze dopiero 19.05 do tej pory musze jednak sie ogarnac i poszukac jakiejs pracy bo moje studiowanie jest jednak niewystarczajacym zajeciem dla tak "ambitnej" postaci jak ja; p -
Stokir
-
Anonim
-
dżoana
-
o!
>Asiula napisała:
>serio???
>
>o rany... to musialo byc traumatyczne przezycie.... straszny
>ten nasz Pan Ochroniarz; )
>
>_____________________________ __________________
>
>UWAGA: powyzsze slowa sa zartem :) nie zadzieram z
>Pruszkowem :D
i masz racje, niezadzieraj:P -
Vincent
aczy w butah takich pol na pol znaczy sportowo/wyjsciowe mozna przychodzic czy tylko pantofle mile widziane ???
:):):):):):):):):):) -
Komar
nie chodzi o pantofle, wiesz w butach sportowach ale stare adidasy (stare to takie z lat 80)spokojnei mozesz wejsc. Pozatym jeśli nie sa typowo sportowe to spokojnie wejdziesz :) -
Anonim
a czy mozna wchodzić w glanach?? mając afro (dużo puszystego naturalnego włosia) ozdobną klamrę od pasa ciemne okulary w stylu 70 i np dzwony??
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne