• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • CzemuZeWszystkichPragnieńNaŚwiec

Hej wszystkim obecnym gronowiczom! Czy znajdzie się osoba, która szalała wczoraj na parkiecie club70 w rytmach disco 70', 80 i pop 90'??!!
  • Anonim

napewno niejedna sie znajdzie :]

uh np ja , ale szalalem raczej na vipowce niz na parkiecie :]
  • Albert

moim zdaniem wczoraj byla zajebista imprezka :D:D:D warto bylo wpasc !
  • CzemuZeWszystkichPragnieńNaŚwiec

Hmm... fajowo! Pierwszy raz byłam w klubie, przyznam, że jestem bardzo zadowolona. To moja muzyka! Powinnam się urodzić w tych latach - słowo daję! To jest prawdziwa muzyka. Przecież wiele dzisiejszych "hitów" to nieudolne przeróbki tych starych niezastąpionych piosenek. Mam tylko zastrzeżenie do jednej rzeczy, mianowicie KLIMATYZACI, a właściwie jej braku! Pot do dupie spływa z gorąca. Można się ugotować. Ale, tak, jak mówię, poza tym siuper!
  • Komar

Norma ze szaleliśmy :)
  • Anonim

Hehe ja tez szalalam :D razem z Olem :D
  • Albert

wszyscy szaleli :P
  • A.sieńka

i ja też szalałam:))) druga wizyta w tym klubie...i sie nie zawiodlam:] jeszcze lepsiejsza impreza niz poprzednia:> Pozdro All
  • Anetka

Tak też myślę, że zajebistu club:) a czy ktoś był w sodę w venue?
  • xionc

VENUE: muzyka DISCO, FUNKY & Rock'n'Roll, obowiązują przebrania w klimacie dyskotek lata 70 i 80 :))))))))))))))))))))))))))))

przymomina mi się reklama Żywca
    "Prawie jak król"
    "Prawie jak żywiec...
    ...prawie jak Club70 (R)

:))
  • Komar

O to Venue mnie troche zabolało trzeba troche podziałać odnośnie ich :P
  • Stokir

o tam, niech Smolinscy sobie swoja rzepke skrobia:)
    ja tam jestem na luzie:")
  • Beata

jak dla mnie Club 70 jest bezkonkurencyjny i zadne Venue tego nie zmieni :P
  • Anonim

Wiecej przebywam w clubie niz w domu hehehe chociaz ostatnio to zaniedbalam 70 z powodu przeziebienia :D ale nadrobie :)
  • ! (:Aneczka Blondi:) !

Club 70 =klimacik nastoj i dobra zabawa aa do Venue mialm sie wybrac moi ziomkowie byli powidzieli ze spokowiec pewnie wporzo jest,jescio sie wybiore tam
  • It'S_gOOd_to_bE_Me

dawno nie podobało mi sie tak w klubie jak w piatek. Moze to zalezy od nastroju, ale było rewelacyjnie... nie dużo ludzi i wszyscy sie bawili...
    a muzyka... jak zawsze fenomenalna! :D

pzdr.
  • Anonim

dzisiaj bylo mnostwo ludzi :)))) i bylo suuuper :))) jak zwykle Dj Mano wymiatal :D

Manius wielki buziak dla Ciebie; ***
  • MANO - Music is everywhere

Aj tam nie przesadzaj :)
    Poprostu im wiecej ludzi tym lepiej sie pracuje :)
  • marta

proszę nie słodzić Mańkowi bo popadnie w samozachwyt albo co gorsza spocznie na laurach; P
  • Anonim

narcyzem beeede :]
  • 1
  • 2
| |

Wszyscy wiedzą o co chodzi nie trzeba nic więcej pisać:) A jak ktoś chce się dowiedzieć to ni...

Miejsca grona (1)