- 1
- 2
-
CzemuZeWszystkichPragnieńNaŚwiec
Hej wszystkim obecnym gronowiczom! Czy znajdzie się osoba, która szalała wczoraj na parkiecie club70 w rytmach disco 70', 80 i pop 90'??!!
-
Anonim
napewno niejedna sie znajdzie :]
uh np ja , ale szalalem raczej na vipowce niz na parkiecie :] -
Albert
moim zdaniem wczoraj byla zajebista imprezka :D:D:D warto bylo wpasc ! -
CzemuZeWszystkichPragnieńNaŚwiec
Hmm... fajowo! Pierwszy raz byłam w klubie, przyznam, że jestem bardzo zadowolona. To moja muzyka! Powinnam się urodzić w tych latach - słowo daję! To jest prawdziwa muzyka. Przecież wiele dzisiejszych "hitów" to nieudolne przeróbki tych starych niezastąpionych piosenek. Mam tylko zastrzeżenie do jednej rzeczy, mianowicie KLIMATYZACI, a właściwie jej braku! Pot do dupie spływa z gorąca. Można się ugotować. Ale, tak, jak mówię, poza tym siuper! -
-
Komar
-
Anonim
-
Albert
-
A.sieńka
i ja też szalałam:))) druga wizyta w tym klubie...i sie nie zawiodlam:] jeszcze lepsiejsza impreza niz poprzednia:> Pozdro All -
Anetka
-
xionc
VENUE: muzyka DISCO, FUNKY & Rock'n'Roll, obowiązują przebrania w klimacie dyskotek lata 70 i 80 :))))))))))))))))))))))))))))
przymomina mi się reklama Żywca
"Prawie jak król"
"Prawie jak żywiec...
...prawie jak Club70 (R)
:)) -
Komar
O to Venue mnie troche zabolało trzeba troche podziałać odnośnie ich :P -
Stokir
o tam, niech Smolinscy sobie swoja rzepke skrobia:)
ja tam jestem na luzie:") -
Beata
jak dla mnie Club 70 jest bezkonkurencyjny i zadne Venue tego nie zmieni :P -
Anonim
Wiecej przebywam w clubie niz w domu hehehe chociaz ostatnio to zaniedbalam 70 z powodu przeziebienia :D ale nadrobie :) -
! (:Aneczka Blondi:) !
Club 70 =klimacik nastoj i dobra zabawa aa do Venue mialm sie wybrac moi ziomkowie byli powidzieli ze spokowiec pewnie wporzo jest,jescio sie wybiore tam -
It'S_gOOd_to_bE_Me
dawno nie podobało mi sie tak w klubie jak w piatek. Moze to zalezy od nastroju, ale było rewelacyjnie... nie dużo ludzi i wszyscy sie bawili...
a muzyka... jak zawsze fenomenalna! :D
pzdr. -
Anonim
dzisiaj bylo mnostwo ludzi :)))) i bylo suuuper :))) jak zwykle Dj Mano wymiatal :D
Manius wielki buziak dla Ciebie; *** -
MANO - Music is everywhere
Aj tam nie przesadzaj :)
Poprostu im wiecej ludzi tym lepiej sie pracuje :) -
marta
proszę nie słodzić Mańkowi bo popadnie w samozachwyt albo co gorsza spocznie na laurach; P -
Anonim
- 1
- 2