- 1
- 2
-
somebody
wow!
bylem w siedemdziesiatce dzisiaj (1/2-05-2005).. pierwszy raz z reszta.. i WOW!!!... widzialem aniola; D ... jesli tu jestes... odezwij sie, do cholery!; ) -
kamil.
heh, ja też byłem dziś w C70 i też widziałem anioła...mam nadzieję że to nie ten sam bo będziemy musieli się gryźć;) mój anioł jest blondynką i ma proste włosy do ramion. przyodziana w dżinsy i bluzkę koloru bliżej mi nie znanego. jakieś "essy-floresy". tonacja raczej brązowa. no może brązowo-bordowa. dlaczego nie podszedłem? :/ a tańczyłem tak blisko; ) -
diunolog
No dobrze... to ja jestem tym Aniołem. Stanisław - miło mi. Alternatywnie - Stanisław Anioł; D -
somebody
chyba nie mowimy o tym samym zjawisku; )
chodz czesc opisu sie pokrywa... ale ale... moj aniol jest szatynka, a bluzeczke miala zdecydowanie biala; )) [takze z jakimis "floresami" na niej; ) ]..
wypatrzona na tym parkiecie gdzie nie ma didzejki; )
Stanislaw....; )))))) phahahah... -
-
Pytia:)
chacha opisz jak wyglądał ten Anioł;) bo moj kumpel chodzi tam w środy i czwartki i teraz też był:)może zna Anioła....chacha -
kamil.
spliff, może nasze anioły się znają? bo mój też na parkiecie pozbawionym dj'ów przebywał;)
ahoy stanisławie! -
diunolog
Ja jestem gospodarzem tego grona (znaczy domu). Przypominam adres - Alternatywy 4, jakby ktos zapomnial; ) -
Chani Kynes
-
Anonim
hehe
każdy widział tam kiedyś jakiegoś anioła :P ten klub tak na nas działa :P Jeśli o facecie też można powiedzieć, że jest aniołem to też go widziałam, nawet się z nim bawiłam, gadałam i było fajnie :P nawet się umówiliśmy, że przyjde na czwartkową impreze ale nie mogłam...było to w styczniu, potem bywałam w klubie dość często ale jego więcej nie spotkałam :P ale....przeglądając fotki z imprez na stronce trafiłam na niego :P czyli jednak tam bywa :P niestety nie ma na imię Stanisław :P ale podobno zna kierownictwo :P -
diunolog
z tym Stasiem to taki zarcik byl, ale tez podobno znam kierownictwo; ) -
Anonim
przecież wiem, że to żarcik :P spokojnie :P hehe to może się znacie :P -
diunolog
Podaj link do fotki na prv to Ci powiem kto to jak znam; ) W clubie bywam co tydzien od lutego.... zeszlego roku; ) -
Niś
heheh bzdury gadacie panowie, bo mnie w srode w clubie nie bylo, wiec nie mogliscie mnie widziec; P :D
joke oczywiscie; )
ale chyba powinnismy w clubie zorganizowac jakas tablice 'widzialem-poszukuje', bo coraz wiecej tego typu 'problemow' sie pojawia...
ech, jak ta wiosna dziala na ludzi! :) -
Anonim
hehe
spoko
ja w clubie bywam od stycznia tego roku :P no ale niestety nie co tydzień :P -
diunolog
No i bardzo z tego powodu ubolewamy - mysle, ze nadrobimy to w piatek a na pewno w kolejny piatek; ) -
Anonim
-
kamil.
pomysł tablicy "wanted" z listami gończymi nie jest pomysłem głupim, zaiste. -
Anonim
racja :D śmiesznie by było znaleźć tam swoją twarz :P jak dla mnie ten pomysł jest świetny :) -
Niś
ratatatatataaaa!!! i tak oto, po raz kolejny swiat zostal uratowany przed zaglada dzieki atomowej sile cioci nisi!
;P :D
to teraz kupujemy tablice i wieszamy przy kasie, co?!
a jesli chodzi o piatkowe imprezki, to tak, chetnie, ale co z ta sesja zrobic ?!? -
somebody
o tak :D
....tylko skad teraz ja dorwe postac mojego Aniola na fotce? ....; (
pls, podajcie jakies linki z fotami z imprez z C70 :)
- 1
- 2