-
maciek
chcialem powiedziec ze w zeszla sr byla dobra impreza i w ta sr tesh bym sie chyba wybral!ktos cos chce powiedziec apropo sr np?chcialbym wyrobic sobie karte a ciagle zapominam wypelnic ankiete jak jestem na miejscu!czy cos sie placi za nia wogóle a jak tak to ile? -
Anonim
wyrobienie karty jest darmowe wiecej info masz na stronie http://www.club70.pl/karty.php -
maciek
tak myslalem ze darmowa jest!spoko juz sie zalogowalerm na str i wyslalem maila do organizatora-zobaczymy co odp!jak nic to wypelnie ankiete bedac jakos na miejscu!dzieki i pzdr:) -
Thomas
Hey,stary najlepiej do nas wpasc w weekend,wtedy sa piekne Panie,ktore zajmuja sie kartami...malutka ankietka (oczywiscie dla dobra spoleczenstwa hehe) i wsio gotowe pozdr:)Thomas -
-
Anonim
Wlasnie apropo kart..jak wyrabiane byly w zeszlym roku to tez sa wazne???Czy trzeba od nowa je wyrabiac z fotka???bo jak wyrabialam to nie bylo mowy o zdjeciu... -
Thomas
nasze karty wazne sa caly czas niezaleznie kiedy byly wyrabiane,juz niedlugo planujemy wymiane kart na plastiki,pozdr:) -
Anonim
-
maciek
no siemasz!wiesz co bylem w pt i mnie nie wpuscili twierdzac ze bylo za duzo os juz w srodku!a bylem jakos po 22 wiec nie tak bardzo pózno!mysle ze moze w tyg bym sie jakos pojawil teraz!a jak nie postaram sie w weekend!pzdr -
Anonim
-
maciek
-
magazynierroo patrollini
tryban!!! nie wposcili Cie bos znowu sie grzebal z wyjsciem! co tym razem sie stalo? :P -
Thomas
Powiem szczerze....jak w kazdym klubie trzeba smialo i prosto z mostu,po prostu dobry wieczor i wchodze:)to dziala,jak sie ktos grzebie lub za bardzo czaaiiii to na pewno nie wejdzie,wiem to z praktyki :( -
maciek
nikt sie z wejsciem nie grzebal!a bezposredni to jestem jak malo kto i sie nie czaje bo to nie podchody:)mówie "dobry wieczór" bo mnie wychowano i chce wejsc sie pobawic normalnie...
|
|
...czyli klub ludzi nie z tej dekady,wiecej na naszej stronce! Imprezujemy juz wspolnie ponad 3 lata...
Miejsca grona (1)
-
Club 70 Bohaterów Monte Cassino, Sopot
- Dodaj miejsce