-
jahoo
-
bojka rulezzzzz....rude sa najlepsze:) bajka jest glupiutka, a brawurka najpierw robi potem mysli:))))
-
Łoj!
-
Anonim
Uoles :D
ja najbardziej lubię brawurkę... zwłaszcza jak zmienia się w mangę :D
a przypadkiem nie sekretarka jest mózgiem :roll: Anabela chiba ma na imię :) -
-
Łoj!
Chyba Sarabella, ale też głowy nie dam :/
Mówcie co chcecie, ale gdyby nie Burmistrz to kto by zadzwonił do Atomówek?? :) -
Anonim
-
Cornelia
Może żeczywiście to była Sarabella?? Ja już nie wiem:D.Ja najbardziej lubie profesora bo chociaż niby mądry to on taki głupi jest;)....
PS: podobno przypominam Bajkę:/:/ -
Anonim
-
-
Łoj!
-
no nie wiem jak mozna byc ponetnym w wieku atomowek:> no chyba , ze kogos kreca male mlode blondyneczki....ale to ma swoja nazwe...:)
-
Łoj!
-
no mi zawsze tumaczyli, ze jesli starsi interesuja sie dziecmi w sensie fizycznym to pedofilia sie to nazywa..... :>
-
Łoj!
Musiałaś być taka brutalna?? :((
Przynajmniej Atomówki to dziewczynki, a nie chłopcy:) -
Hash
taaak; D znalazłem wreszcie grono ktore mi pasuje; ] ale Atmówki sa marne.. gdybym miał wybierać to wybrałbym Pana Burmistrza albo jego Sekretarke; P -
Woltron
Pana Sarabella - popieram. Ale najlepszy i tak jest Mojo Jojo, nie ma nikogo lepszego niz Mojo Jojo, Mojo Jojo jest jedyny i niepowtarzalny :D -
jahoo
Mojo jojo genialny jest:> i jego pmysly na zawładniecie swiatem:> Panna sarabella ma jedybnie fajne nogi;) -
jahoo
-
eeee mojo jojo jest oblesmy...poprostu nie moge na niego patrzec jak lezy zmasakrowany prze zatomowki...normalnie mam ochote wymiotowac....i glos ma taki drazniacy cholernie i jakas wade wymowy....bleeee
-
Hash