DVD

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pozytywny bohater tego serialu

Children Of Bodom - Trashed, Lost & Outstrung DVD-EP
    nie wiem czy ktos z was ogladal ten material jesli nie to polecam niezle brechty sa, sciagajcie!; )
    pozdro
  • werather

ja bym powiedzial kupujcie :P
  • Anonim

Heh, jak cena przywoita to można kupić :] A raczej stosunek ceny do jakości...
  • Ojciec Redaktor

no sie zobaczy jutro w sklepie czy cena przyzwoita czy nie hehe a jak materiał bo chcem wiedzieć za wczasu czy te DVD godne kupienia czy nie bo ja tam nie wiem ostatnio nic nie czytałem ani Metal Hammer ani Mystic Art
  • Ojciec Redaktor

no sie zobaczy jutro w sklepie czy cena przyzwoita czy nie hehe a jak materiał bo chcem wiedzieć za wczasu czy te DVD godne kupienia czy nie bo ja tam nie wiem ostatnio nic nie czytałem ani Metal Hammer ani Mystic Art
  • Ojciec Redaktor

• xGaceKx

wedlug mnie jest bardzo ciekawe; ] i pokazuje jak sie bawia ludzie w stanie nie trzzwym :P hahaha
    krotko mowiac niezly polew :D
  • Anonim

racja, najlepsze jest jak Alexi sobie w oczy spray'em prysnął :P
  • Chimera

Tak, ten moment wymiata; D
  • ëlëktroklëzmër

jakbyście mieli tyle promili we krwi co on to też pewno by się wam pomyliły strony spreja; )
    moim zdaniem najlepsza jest pieśń Roopego i przygrywka klawiszowa do wyżej wymienionej.
  • Anonim

jakos nie moge tego znalesc :(
  • Anonim

w necie czy w sklepie?; ]
  • Anonim

narazie w necie
  • Anonim

ale w sklepie to kosztuje coś ok. 20 zł, to chyba lepiej kupić orginalka; )
  • Azun

20 czy 200??
    :D jak to pierwsze to ide do sklepa :D
  • Anonim

20, max.30 :)
  • Azun

no to ide kupować :D