-
Pozytywny bohater tego serialu
Children Of Bodom - Trashed, Lost & Outstrung DVD-EP
nie wiem czy ktos z was ogladal ten material jesli nie to polecam niezle brechty sa, sciagajcie!; )
pozdro -
werather
-
Anonim
Heh, jak cena przywoita to można kupić :] A raczej stosunek ceny do jakości... -
Ojciec Redaktor
no sie zobaczy jutro w sklepie czy cena przyzwoita czy nie hehe a jak materiał bo chcem wiedzieć za wczasu czy te DVD godne kupienia czy nie bo ja tam nie wiem ostatnio nic nie czytałem ani Metal Hammer ani Mystic Art -
-
Ojciec Redaktor
no sie zobaczy jutro w sklepie czy cena przyzwoita czy nie hehe a jak materiał bo chcem wiedzieć za wczasu czy te DVD godne kupienia czy nie bo ja tam nie wiem ostatnio nic nie czytałem ani Metal Hammer ani Mystic Art -
Ojciec Redaktor
xGaceKx
wedlug mnie jest bardzo ciekawe; ] i pokazuje jak sie bawia ludzie w stanie nie trzzwym :P hahaha
krotko mowiac niezly polew :D -
Anonim
-
Chimera
-
ëlëktroklëzmër
jakbyście mieli tyle promili we krwi co on to też pewno by się wam pomyliły strony spreja; )
moim zdaniem najlepsza jest pieśń Roopego i przygrywka klawiszowa do wyżej wymienionej. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
ale w sklepie to kosztuje coś ok. 20 zł, to chyba lepiej kupić orginalka; ) -
Azun
-
Anonim
-