-
magda
za white chocolate mocha i za to, że nikt nas z tamtąd nie wygania? :) -
magda
-
farida.
za ich kawy; ) przystojnych sprzedawców kawy; ) i pyszne ciacha; ) w ogóle kochamy CH za to ze jest; ) -
N
-
-
Anonim
Za mocha:) mocha frostito:) za latte mrozona:) i za przystojnego blondyna:d kelnera:P -
Anonim
-
Anonim
-
Marta
-
Anonim
-
Anonim
-
q.
ja tam za kawą nie przepadam, ale uwielbiam tam chodzić. Za co? hmm... za te pyszne ciemne ciastka z białą czekoladą i bitę śmietanę. -
j
A ja uwielbiam CH za kawy; ciacha; gorącą czekolade; kelnerów :]; i ogólnie za wszystko!; ) -
Anonim
-
Agnieszka Maria Łucja
za uczucie kiedy idzie się w sniegu po pas z odmrożonymi kończynami w zamieci śnieżnej i spad głebokie sniegu wystaje czubek ch . czujesz już wtedy że trzymasz ten ciepły kubek z czarodziejski napojem . odkopujesz drzwi otwierasz je a tam już czeka na ciebie ten śliczny brązowy kubeczek :P -
Anonim
Za:
-przytulne miejsce do posiedzenia
-white chocolate mocca na chudym
-white chocolate rasberry frostito
:) -
olgie
-
V E R O
za wygodne kanapy, white chocolat cookie, caffe latte i cappucino :D
+
koktajle i soki :D -
TeQuila Sunrise
Za mietowa kawe, czekolade itp. oraz za to że można tam spokojnie posiedziec niezaleznie od wieku ! gdy byłam w kawiarni obok mojego domu babka powiedziął ze nisprzeda kawy niepełnoletniemy :/:/:/ No głupota normalnie. Orzecierz ja nie pije kawy notorycznie, czasemi łapie mnie ochota ! -
karli.
za moche, za ten ladny zapach kawy i cieplo ktore czuje sie tam na samym wejsciu (szczegolnie wazne w te zimowe dni) i za caly klimacik. a no i ze kanapy sa :] -
Panna Anna
za najwaspanialszą gorącą czekoladę pod słońcem!!! nie ma pyszniejszej!