COIL [154]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Intraneus

Witam!

To będzie pierwszy post na tym forum? Wiec od początku/; skąd mogę ściągnąć całę płytki COILA? Dodam, że do ściągania najczęściej używam Torrenta. Byłbym bardzo wdzięczny za jakieś adresy/namiary.

Pozdrawiam
  • Anonim

Torrenty? Nei nei, najgenialniejszym programem do sciagania muzyki na ziemi jest Soulseek. http://www.slsknet.org/
    Mozna tam praktycznie sciagnac wszystko. Moj nick na slsku Uriel23 (mam blisko 50 plyt, epek i koncertowek Coila, chetnie sie podziele).
  • Arseniq

Zgadzam sie ze najgenialniejszym programem jest Soulseek - ale moze nie nazwalbym go programem do sciagania - a programem do wymiany - sproboj sciagac cos nie udostepniajac nic; )
    Skad mozna sciagnac Coila? - na przyklad taki adres dostalem kiedys od pewnego Belga (po dlugiej dyskusji o Coilu na Slsk)
    http://coil.vanleeuwen.to
    troche tam jest nagran koncertowych i audycji radiowych
  • Grono.Net

ewent moge udostepnic komus coila na sslk,mam troche mp3.problemem moze byc firewall ale zawsze mozemy sie dogadac.
  • bjx

soulseek
  • kubus wymiotek

polecam, sciagac! cztero-plytowy segment z radia to doskanaly wstep i kopalnia ciekawych rzeczy - zwlaszcza manifest coila czytany przez balance'a!
  • kubus wymiotek

polecam, sciagac! cztero-plytowy segment z radia to doskanaly wstep i kopalnia ciekawych rzeczy - zwlaszcza manifest coila czytany przez balance'a!
  • Zły Dotyk Papy Shango

Ja tam polecam produkcje spod znaku sickness of snakes - coil z boydem ricem...
  • Anonim

soulseek
  • rzyg_z_marsa

oo panowie ja własnie zbieram cała dyskografi ( tzn próbuje mam dopiero koło 30 albumów ) wiec dajcie swoje nicki z slsk :)) mów to Infected_Brain i moze cos znajde dla siebie :P
| |

And batwings sing this limnal hymn A wideness opening and closing to keep the darkness sealed with...

Fotki

Miejsca grona (0)