Coke Live Music Festival [570]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zły Gremlin Perfidny

jak na krakow to chyba tanio zajebscie:D:D chociaz na bank znajdzie sie cos tanszego... jak kartony i nocnik:D no ja jeszcze w sumie nie szukalem bo cos jakos no... ale zaczne:D i wtedy sie zglosze po numeru i inne adresy mozecie byc pewne:)))
  • lipe

loncie daj spokoj, bedziesz szukal luxusow, dawaj z nami na pole to moze hajsik sie na jakis luxus ostanie...
  • patka

no właśnie;) i apartamety są 7-osobowe;) my zarezerwowałyśmy narazie miejsc na 4 osoby wiec pewnie jeszcze ze trzy mogłyby się zmieścić pewnie, tzn. zadzwonic i np.doplacić.
    albo oczywiscie wynająć w pare osób inne takie mieszkanie;)
  • Anonim

>Doria napisała:
    >matko ja tez jade znad baltyku i z tego pociagu chyba mnie
    >wyniosa nogami do przodu. w ogole nie znam krakowa....halo
    >halo ktos jedzie moze z koszalina...

witam,
    a ja z Kołobrzegu będę się kulał także w Koszalinie przesiadka...
  • Sandy - FLESZ

aaa jeszcze tylko 20kilka dni; d pierwszy coke moj
    missy elliott aaaa jaram sie i doczekac sie nie moge !
  • Zły Gremlin Perfidny

oj teraz to nawet nie jest promil tego co bedzie juz w dniu koncertu:D:D ale takie czekanie tez ma swoj urok... przeciez kilka miesiecy dla tych kilku godzin to jest sporo:D:D
  • inaczej inna

a ja chce tylko PRODIGI i nic z tego :( ludzie poskaczcie za mnie żeby sie scena rozleciała ale tak już po koncercie hahahahahha
  • lipe

no to jeszcze tydzien...
  • deutero

K, bedziesz na Coke? Jesli tak, powiem dlaczego pytam :)
  • Ninibananas

ej a miejsce koncertowe daleko od centrum krk??
  • Anonim

kawalek jest ale sa autobusy bezposrednie do lotniska. jednak wspominajac zeszly rok to nie zawsze przyjezdzaja na czas.
  • Pam

Ano właśnie i skąd one dokładnie odjezdzaja , bo wiesz to jednak jest jakiś problem :P
  • Anonim

z dworca pkp trzeba wyjść przez galerię do przystanku: "Dworzec Główny Zachód (Galeria)" i tam czekać na 129, dojechać do Okulickiego i cofnąć się w kierunku reala do wejścia na pole namiotowe:] 129 jeździ w miarę punktualnie.

lub

z przystanku Dworzec Główny Zachód (Galeria) podjechać 1 przystanek do "Politechniki", przejść na przeciwległy przystanek i czekać na 501, które jeździ już troszkę mniej punktualnie:] Nim dojedziesz do przystanku Bora-Komorowskiego.
  • Anonim

mówiąc o średniej punktualności miałam na myśli właśnie 501; ]
  • Pam

Mam nadzieje ,ze sobie dam radę i się nie pogubię :-)
  • Zły Gremlin Perfidny

akcja akcja:D jako ze niektorzy juz zaraz beda wychodzic na perony pasowaloby siue jakos ladnie konkretnie ustawic:D ja jestem na polu wiec tak naprawde jestem dyspozycjny 24 na dobe. Proponuje od razu jakas bibke w czwartek np kolo 19 :D zeby jeszcze potem najwytrwalsi albo Ci co oszukiwali mieli szanse isc na stare miasto:D
  • ineX

a ci nieletni tez wchodzą w gre? xD hahahah
  • Pam

nie mam nic przeciwko; ]
| |

To co nas łączy to CLMF. Dla wygody w korzystaniu z tego forum nie zasmiecajmy go reklamami i z...

Fotki

Miejsca grona (0)