-
Zły Gremlin Perfidny
jak na krakow to chyba tanio zajebscie:D:D chociaz na bank znajdzie sie cos tanszego... jak kartony i nocnik:D no ja jeszcze w sumie nie szukalem bo cos jakos no... ale zaczne:D i wtedy sie zglosze po numeru i inne adresy mozecie byc pewne:))) -
lipe
loncie daj spokoj, bedziesz szukal luxusow, dawaj z nami na pole to moze hajsik sie na jakis luxus ostanie... -
patka
no właśnie;) i apartamety są 7-osobowe;) my zarezerwowałyśmy narazie miejsc na 4 osoby wiec pewnie jeszcze ze trzy mogłyby się zmieścić pewnie, tzn. zadzwonic i np.doplacić.
albo oczywiscie wynająć w pare osób inne takie mieszkanie;) -
Anonim
>Doria napisała:
>matko ja tez jade znad baltyku i z tego pociagu chyba mnie
>wyniosa nogami do przodu. w ogole nie znam krakowa....halo
>halo ktos jedzie moze z koszalina...
witam,
a ja z Kołobrzegu będę się kulał także w Koszalinie przesiadka... -
-
Sandy - FLESZ
aaa jeszcze tylko 20kilka dni; d pierwszy coke moj
missy elliott aaaa jaram sie i doczekac sie nie moge ! -
Zły Gremlin Perfidny
oj teraz to nawet nie jest promil tego co bedzie juz w dniu koncertu:D:D ale takie czekanie tez ma swoj urok... przeciez kilka miesiecy dla tych kilku godzin to jest sporo:D:D -
inaczej inna
a ja chce tylko PRODIGI i nic z tego :( ludzie poskaczcie za mnie żeby sie scena rozleciała ale tak już po koncercie hahahahahha -
lipe
-
deutero
-
Ninibananas
-
Anonim
kawalek jest ale sa autobusy bezposrednie do lotniska. jednak wspominajac zeszly rok to nie zawsze przyjezdzaja na czas. -
Pam
Ano właśnie i skąd one dokładnie odjezdzaja , bo wiesz to jednak jest jakiś problem :P -
Anonim
z dworca pkp trzeba wyjść przez galerię do przystanku: "Dworzec Główny Zachód (Galeria)" i tam czekać na 129, dojechać do Okulickiego i cofnąć się w kierunku reala do wejścia na pole namiotowe:] 129 jeździ w miarę punktualnie.
lub
z przystanku Dworzec Główny Zachód (Galeria) podjechać 1 przystanek do "Politechniki", przejść na przeciwległy przystanek i czekać na 501, które jeździ już troszkę mniej punktualnie:] Nim dojedziesz do przystanku Bora-Komorowskiego. -
Anonim
-
Pam
-
Zły Gremlin Perfidny
akcja akcja:D jako ze niektorzy juz zaraz beda wychodzic na perony pasowaloby siue jakos ladnie konkretnie ustawic:D ja jestem na polu wiec tak naprawde jestem dyspozycjny 24 na dobe. Proponuje od razu jakas bibke w czwartek np kolo 19 :D zeby jeszcze potem najwytrwalsi albo Ci co oszukiwali mieli szanse isc na stare miasto:D -
ineX
-
Pam