-
Anonim
do krakowa na coke'a wybieram się w tym roku po raz pierwszy, więc jestem ciekawa jak tam wygląda sytuacja z polem?:> jakieś imprezki, ile pryszniców itp?:D -
Zły Gremlin Perfidny
hmm... imprez bardzo nie widzialem bo pierwszego dnia burza byla sobie nad polem, drugiego po wszystkich koncertach nie mialem sily, a tzreciego od razu jechalem:D co do prysznicow co o ile pamietam jest ich ok 10 dla facetow i chyba 12 dla dziewczyn. wiem ze u nas jedne drzwi byly zamkniete a dla Was nie:PP:D toi toi-ow bylo ze 20 albo cos kolo tego ale czestop sie chodzilo do lepszych warunkow na druga strone ulicy na stacje benzynowa albo do mc donalda czy cos:D ogolnie na polu nie bylo zle ale w tym roku juz z niego chyba nie skorzystam:D:D -
Anonim
Przy taaaaakiej liczbie osób na polu namiotowym imprezki zawsze będą :D
Człowiek nie jest taki co by sobie nie poradził;)
Zgadzam się z kolegą wyżej. lepiej iść do Maca, albo na stację do kibla niż korzystać z toi-toi'ek :P
-
Anonim
-
-
Anonim
Pewnie:) tylko że czasem jak duuużo osób za ostro przymelanżuje to toi-toiki idą na pierwszy plan i wtedy lepiej do nich nie wchodzić :P
ale tradycyjne krzaki też mają swój urok hehehehe -
ATAM
hmmm a o co kaman z tym jakimś takim "zakazem" na stronie oficjalnej clmf że niby nie mozna mieć swojego jedzienia i picia i takie tam, of kors idzie to objeść? :> czy trza sie dostosować? no i przyjmując ze nie bedzie deszczu to generalnie na polu fajny klimacik i hope? :> -
Anonim
no własnie, bedzie z kim oblewać urodziny?;D
i czy alko da sie przemycic, czy sprawdzają dokladnie?:) -
Anonim
oooo ale Ci się trafiło! Taaaaka impreza w urodzinki:) Super sprawa.
A Ja chętnie z siostrą się dołącze do oblewania urodzin:P
Myślę że alko spokojnie da się przemycić chociaż na stronce jest napisane że niby nie ale każdy regulamin da się złamać:P hehe
-
Zły Gremlin Perfidny
przez bramki raczej alko nie przeniesiecie bo przeszukuja otrby i plecaki;/ przynajmniej rok temu tak bylo:) ale da sie przemycic bo pole rzy samej ulicy i sie przez brame z drugiej strony od takich dzialeczek podaje albo sie idzie na te dzialeczki tez fajnie:D:D -
ATAM
ooo dobrze wiedzieć to trzeba wybierać miejscówe na namiocik przy płocie :D w każdym razie jestem przekonana że jakośto wyjdzie, w końcu 'Polak potrafi' :D -
Anonim
Hehehehehe dobre!
Dokładnie! Polak nie jest taki co by sobie nie poradził a jeśli chodzi o alko to już w ogóle Polak ma wuchte pomysłów:] Będzie dobrze, damy radę! -
fuck u
a jak z namiotami? w regulaminie jest napisane, że nie można więcej niż 4-osobowych wnosić. czy to prawda?;> -
Anonim
na openerze niby tez nie mozna było, ale tego akurat nikt nie sprawdzał;) -
Anonim
mam pytanie czy bedzie tam jakis punkt np zeby podłączyc suszarke do włosów ? -
Zły Gremlin Perfidny
co do punktu specjalnie dla suszarek to nie wiem, ale jest miejsce do ladowania baterii tel wiec pewnie bedziesz mogla sie tam podpiac:) -
Anonim
-
Sandy - FLESZ
haha :D a ja tak samo jak wyzej kolezanka Kamila świętuje swoje urodzinki na Coke'u :D 18-stke :D wjezdzam 21.07 o 15.00 na pole i zaczynam pic takze mam nadzieje ze uda mi sie alko wniesc :D
jak cos to zapraszam :D -
Zły Gremlin Perfidny
no ładnie. zaproszenie przyjete:D tylko mowie ze bede ze znajomymi a jedziemy ekipa 20-sto osobowa:PP:D musisz duzo tego alko wnieeeeesc:D:D -
Anonim
eee no to lączymy imprezy; D
ze mna 10 osob jeszcze bedzie, zapraszam;D
a z tym alko, to naprawde tak mocno trzepią? nie da się wniesc w spiworach, namiotach itp?;p
-
Zły Gremlin Perfidny
od razu wchodzac na pole za pierwszym razem to nie ma problemu wiekszego. ale nie bedziesz chodzxila za kazdym razem do sklepu ze spiworem:D:D