Coke Live Music Festival [570]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

^^ Podbijam pytanie. Jakkolwiek mam karnet konkursowy i nocleg, i nie powinienem narzekać to pole ma swoje uroki :)
  • madziulka

A ja mam takie pytanie. :) moja kumpela wygrała bilety na 3 dni razem z polem, organizatorzy zapewniają też namioty. I tak się zastanawiamy kiedy te namioty dostaniemy. Tam na miejscu jak przyjedziemy? czy jakoś inaczej trzeba to załatwić? Wie ktoś może cos na ten temat? :P z gory thx za odp. :D
  • Krzy$iek.

tak, na miejscu beda rozdawane :), mam nadzieje, ze beda jakies malo badziewne, bo tez licze, ze ja i kumpel dostaniemy takowy :D
  • madziulka

aaa to luzik. :D a jak by byla lipa z tymi namiotami zawsze mozna nie spac. :D:D
  • Zły Gremlin Perfidny

oj no namioty sa lekko chujowe:D ale mozecie miec wlasne a te smialo wyrzucic, choc w sumie nawet pod nimi nie ma tregedii, przetrwaly nawalnice a ja w nim wiec daje rade:D
  • Krzy$iek.

podobniez z zasady na polu namiotowym trudno zasnac podczas tego typu festivali, trudno , przynajmniej bedzie wesolo :D
  • Anonim

a po co spać ? ja nie zamierzam : ) hrhrhr
  • olusz tuba tuba olusz.

a ja mam bez pola karnety a chciala bym z bo spac nie ma gdzie..:P a raczej nie ma za co
  • marth :)

no polu jest fajnieszy klimat;] no poza kolejkami pod prysznic, szczegolnie dla pan; ]
  • natalia

trzeba miec 18,zeby sie rozbic na kempie?
  • marjo

wątpię, ładowac się na kemp!
  • natalia

w formularzu trzeba podać nr dowodu
    na heńku przynajmniej jedna osoba musi mieć 18,yyyyyyyh!
  • Mateusz

Hmm. Duzo osob zadaje pytanei czy mozna dokupic miejsce na polu namiotowym jezeli nie kupilo sie biletu z polem?? Prosze o odpowiedzi :D

/pozdro
  • Mateusz

Ja również melduje się na polu namiotowym z nadzieją fajnego klimatu i imprez przed i po koncertach:)
  • emka

jesli nie spie na polu a mam bilet z polem to bd jakis problem z wymianą opasek?he?
  • Criz

@emka: to wymień się z kimś kto chce pole. Po co marnować 20 zł jak ktoś może bardzo tego potrzebuje? A jeszcze możesz 10-20 zł sobie odzyskać.
    @mateusz: mozna dokupić pole za 40 zł już na miejscu.
| |

To co nas łączy to CLMF. Dla wygody w korzystaniu z tego forum nie zasmiecajmy go reklamami i z...

Fotki

Miejsca grona (0)