-
Anonim
^^ Podbijam pytanie. Jakkolwiek mam karnet konkursowy i nocleg, i nie powinienem narzekać to pole ma swoje uroki :) -
madziulka
A ja mam takie pytanie. :) moja kumpela wygrała bilety na 3 dni razem z polem, organizatorzy zapewniają też namioty. I tak się zastanawiamy kiedy te namioty dostaniemy. Tam na miejscu jak przyjedziemy? czy jakoś inaczej trzeba to załatwić? Wie ktoś może cos na ten temat? :P z gory thx za odp. :D -
Krzy$iek.
tak, na miejscu beda rozdawane :), mam nadzieje, ze beda jakies malo badziewne, bo tez licze, ze ja i kumpel dostaniemy takowy :D -
madziulka
aaa to luzik. :D a jak by byla lipa z tymi namiotami zawsze mozna nie spac. :D:D -
-
Zły Gremlin Perfidny
oj no namioty sa lekko chujowe:D ale mozecie miec wlasne a te smialo wyrzucic, choc w sumie nawet pod nimi nie ma tregedii, przetrwaly nawalnice a ja w nim wiec daje rade:D -
Krzy$iek.
podobniez z zasady na polu namiotowym trudno zasnac podczas tego typu festivali, trudno , przynajmniej bedzie wesolo :D -
Anonim
-
olusz tuba tuba olusz.
a ja mam bez pola karnety a chciala bym z bo spac nie ma gdzie..:P a raczej nie ma za co -
marth :)
no polu jest fajnieszy klimat;] no poza kolejkami pod prysznic, szczegolnie dla pan; ] -
natalia
-
marjo
-
natalia
w formularzu trzeba podać nr dowodu
na heńku przynajmniej jedna osoba musi mieć 18,yyyyyyyh! -
Mateusz
Hmm. Duzo osob zadaje pytanei czy mozna dokupic miejsce na polu namiotowym jezeli nie kupilo sie biletu z polem?? Prosze o odpowiedzi :D
/pozdro -
Mateusz
Ja również melduje się na polu namiotowym z nadzieją fajnego klimatu i imprez przed i po koncertach:) -
emka
jesli nie spie na polu a mam bilet z polem to bd jakis problem z wymianą opasek?he? -
Criz
@emka: to wymień się z kimś kto chce pole. Po co marnować 20 zł jak ktoś może bardzo tego potrzebuje? A jeszcze możesz 10-20 zł sobie odzyskać.
@mateusz: mozna dokupić pole za 40 zł już na miejscu.