-
Eve (nEVEr-ending m;)
sorry za głupie pytanie, ale sprzedają na terenie festiwalu jakieś alco?? czy tylko coca cola??; ) -
Anonim
piwo; ]
pozwole sobie zmienic nazwe tego watku, zeby sluzyl zadawaniu pytan dotyczacych clmf i odpowiadaniu na nie . dzieki temu unikniemy kolejnych watkow z pytaniami i ogarniemy porzadek :) -
Eve (nEVEr-ending m;)
dzięki za odp. bałam się,że mnie zlinczujecie; ) ale serio mnie to zastanawiało -
Anonim
szczerze Ci powiem, ze rok temu tez mnie to zastanawialo :D
a co powiecie na jakis meeting gronowej spolecznosci clmf?; > -
-
Zły Gremlin Perfidny
spoko spoko:) ja mam juz te dzialeczki obczajone a na moje oko tam wejdzie jakies 10 osob w porywach do 100:D:D wiec ja problemu nie widze:) milo bedzie sie spotkac... tylko wezcie kompy zebysmy sie dogadali:PP:D -
Anonim
10 w porywach do 100 hmm spoko moze sie pomiescimy :P jesli chodzi o mnie to ja dostep do kompa bede miala w hostelu, nie wiem jak z tym jest na polu namiotowym :D -
Mistress of Evil
-
anka
może pytanie głupkowate, ale czy jest możliwość zakupienia biletu nie przez internet? Np w Empiku; ).
Jeśli nie to jak długo czeka się na te bilety? :)
pozdrawiam :) -
Emiliana
Jest możliwość ja kupowałam przez internet http://www.alterart.pl/shop/sklep.p...
Pozdrawiam :) -
Bi
>anka napisała:
>może pytanie głupkowate, ale czy jest możliwość
>zakupienia biletu nie przez internet? Np w Empiku; ).
>Jeśli nie to jak długo czeka się na te bilety? :)
>
>pozdrawiam :)
jeśli chodzi o kupowanie NIE przez internet, to jasne że tak. ja kupowałam w sklepie muzycznym, bilet masz od reki, pan cos tam klika w komputerze drukuje i juz :D -
Anonim
w bileteri w empiku mozna spokojnie kupic:) albo przed samym koncertem przed wejsciem :D -
anka
o. Super. Dzięki. Bo ja pewnie na ostatnią chwilę będe kupowała, a bałam się, że nie wyrobię się czekając na bilet. Na red hotów potrafiły ponad 2 tygodnie iść; ).
Nie ma problemów z kupowaniem na miejscu?; ) Zawsze ich wystarczało do tej pory?; ) -
Zły Gremlin Perfidny
tu nie ma ograniczonej liczby biletow. przynajmniej mi sie tak wydaje jezeli chodzi o otwarte festwiale. elo do rymu:D -
*
ja na zupelnym spontanie bylam w tym roku na openerze i kupilam bilet przy samym wejsciu na impreze....
na tym festivalu rowniez bedzie taka mozliwosc?????????? -
Zły Gremlin Perfidny
-
lipe
naprzeciwko lotniska jest takie centrum handlowe gdzie ten bilet bezproblemowo kupisz.. -
Anonim
kupowaliscie moze bilet elektroniczny w alterart? po jakim czasie zaksiegowali wam wplate? bo czekam i czekam... a chcialbym juz wydrukowac bilet; ) -
Emiliana
-
Anonim
-
Anonim
>lipe napisał
>naprzeciwko lotniska jest takie centrum handlowe gdzie ten
>bilet bezproblemowo kupisz..
wersja dla bardziej leniwych kupic przed samym wejsciem; ]