- 1
- 2
-
ºDesert Roseº
Co możecie polecić, jakiś klub który można odwiedzic w piątek bądź sobotę po festiwalu? -
Sandy - FLESZ
-
Anonim
jeżeli dla was liczy się muzyka, a nie wnętrze czy fakt, ze klub jest gayfriendly, to polecam Kitsch:)
Ogólnie większość klubów jest na rynku, więc ewentualna ich zmiana nie stanowi problemu:P -
Anonim
-
-
Zły Gremlin Perfidny
no jako after moze byc ale chyba dosc duzo osob wbija na pole z kilkoma wyjatkami:PP wiec pewnie sa juz w czwartek i wtedy wlasnie mozna jakas butle zrobic:D:D a z reszta sie spotkamy jak juz bedziemy pijani co by smieszniej bylo:) -
Anonim
my wlasnie bedziemy tymi wyjatkami :P :P wlasnie zastanawiam sie kto dotrwa do ewentualnego afterparty; ] -
anka
nie jestem z Krakowa, więc dużo fajnych miejsc nie mogę doradzić ale Pod Pięknym Psem mi sie strasznie podobało. Na dole tańce. Na górze pub. Bardzo różni ludzie, fajna atmosfera :). -
--bartek--
o koleżanka z Mińska sie wybiera?:D no no:) bileciki na podróż już kupione?;] -
Anonim
:) nie jeszcze nie kupione ani na koncert ani na pociag :D rozumiem, ze Ty tez jedziesz na coke -
--bartek--
jade jade:) biletów na pociąg nadal nie mam:) chyba w sobote sie po nie wybiore... -
Anonim
to podobnie jak my albo my jeszcze pozniej :P orientujesz sie czy duzo osob jedzie z naszej metropolii?; > -
--bartek--
pojęcia nie mam:) ze mną jeszcze dwie osoby. A czym jedziecie? pospiesznym zwykłym? -
Anonim
-
ineX
a jesli chodzi o te melanze to jak stoi z wpuszczaniem nieletnich?
bo ja & moja ekipa to 17-stki jesteśmy wiec..ekhm...no sami rozumiecie.
pzdr -
Zły Gremlin Perfidny
z wiekiem moze byc ciezko, ale jeszcze gorzej jest ze strojem przynajmnije dla chlopakow:D bo jak nie masz (bialych:d) pantofli i sweterka wpuszczonego w dżinsy to nie wejdziesz. sory :D
ps i żelik mile widziany jakiś:D -
Dirty Harry
-
ineX
faka-maka ja to sie nawet za bamberka moge przebrac haha xD byle dowód nie byl potrzebny; ) -
Olcia
byłam na majówce i bez problemu np. jeśli lubisz muzykę w klimacie r&b wchodzi sie do respect na floriańskiej. patrzą tylko na wygląda przynajmniej wtedy. w cieniu i ministerstwie poprosili o dowody ale powiedziałyśmy ze musiałysmy zostawić w hotelu itp. i bez problemu się weszło;) -
ineX
noo to wielkie dzięki;)
kit ze ludzie dają mi na oko 16lat...moze da sie wejsc; P
pzdr 600 -
Olcia
- 1
- 2