Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Antoine

c h o r o
  • Anonim

30stm i muse.
    objawienie.
    !; )
  • Martyna

Bardzo bardzo bardzo dziękuję osobie, która oddała fioletowy portfel do punktu rzeczy znalezionych. Nie spodziewałam się, że go odzyskam i to z całą zawartością:) Dzięki!:)
  • Anonim

Cud nad Wisła 2010
  • C'mon

A odbiegając od ciągłego wychwalania marsów, muse itp
    Np Eldo pierwszy raz widziałem na festivalu i bardzo pozytywnie, gural również, a N.E.R.D zamiótł na samym początku:) aaa i zajebiste aftery w burn stage'u tylko króóóóciutkie!
  • Mateusz

był to mój pierwszy Coke <mimo , że bylem już na wielu festowalch >i ogółnie mam mieszane uczucia.Ale pokolei..

Sam dobór artystów to już kwestia gustu ja pojechałem głównie dla Muse i może troche dla 30 second..
    Pole namiotowe i całe miasteczko festiwalowe to jakaś porażka nie było wogóle czuć aury muzycznego święta ...Pomijam to,że było starszne fiskanie przed wejściem na pole-to akurat na plus bo mimo ,że jezdze na koncerty od 10 lat top nig nigdy mnie tak nie sprawdził , a tak naprawde jak ktoś chciał przemycić % to i tak to zrobił. A co do samych koncertów..Nie rozumiem jednego . Dlaczego wszystkei zespoły poza głownymi gwazdami mialy tak beznadziejne nagłośnienie?Przecież to jest festwial i tak każdy zespół powinien być traktowany równo a nie jak jakiś dodatek.N.E.R.D czy 30 sekond miało beznadziejne nagłosnienie w porównaniu np. do Muse które było śwuegtne nagłośnione. Same koncerty były ok chociaż troche zawiódł mnie wystep 30 sekond...wokalista się nię przemęczał zbytnio więcej śpiewała za niego publicznosć podczas "górek". Muse -klasa ,firma..mały kontakt z publiką,zagrali i zeszli ale za to perfekcyjnie. Podsumówując, organizacja świetna, skład też ale brakowało tego "czegoś" czym mogłby się ten fest wyróżnić-ale to moje zdanie.:)
  • d o T .

MUSE <33333 szał ciał *____*
    tylko jak moglo zabraknąć coca coli na festiwalu coke? o.O
  • Anonim

dobre pytanie,ja bym jeszcze dodał,jakim cudem rozdawali pepsi przed bramą ???
  • d o T .

rozdawali? loool :D konkurecja nie spi :)
  • nika

>d o T . napisała:
    >MUSE <33333 szał ciał *____*
    >tylko jak moglo zabraknąć coca coli na festiwalu coke? o.O

też się zastanawiałam nad tym xDDDDD
  • ...Złośnica?:D...

coca-colę rozdawali w okolicach rynku :)
  • pitrycha

ja tak naprawdę to pojechałam dla muse i trochę dla marsów. wg mnie pierwszego dnia najlepszy koncert dali właśnie marsi - super kontakt z publicznością i w ogóle. drugiego - zawiodłam się na muse. nie było żadnego kontaktu, tyle tylko, że podziękowali kilka razy, a tak to... no niezbyt. gdybym nie znała ich piosenek, to by mi się raczej w ogóle nie podobało. ale dla mnie najlepszy był panic! at the disco!! brendon dał z siebie wszystko i strasznie mi się podobał ich występ, pokochałam ich na nowo; D
  • Ash

mnie generalnie najbardziej podobali się Marsi i Muse, czym pewnie wielu nie zdziwię, ale reszta wykonawców także trzymała poziom. :) mój pierwszy Coke i na pewno nie ostatni. :D
| |

To co nas łączy to CLMF. Dla wygody w korzystaniu z tego forum nie zasmiecajmy go reklamami i z...

Fotki

Miejsca grona (0)