Coldplay [3010]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

IMHO to jest "Clocks"... noc+samochod+szeroka, pusta droga+Clocks... mrrr... czysta magia... jestem ciekaw waszych opinii :)
  • panna pe

'Amsterdam' zdecydowanie.
  • cinek

'easy to please', moze...
  • NN

'Shiver'. 'in my place'. 'god put...'. 'yellow'. 'the scientist'. 'green eyes' :)
  • Anonim

Nie zdziwilaby mnie odpowiedz - ostatnie dwie plyty w calosci :D... Oby trzecia taka byla.
    Zdecydowanie bym jednak "Politik" i "A Whisper" dorzucil... Co sadzicie o koncertowce? Ja jeszcze nie sluchalem :-(
  • Grono.Net

Amsterdam i For you - obie kocham grać na pianinie... i aż mi serduszko mocniej bije jak je słysze :)
  • Anonim

the scientist jest poprostu magiczne..od tego utworu wlasciwie zainteresowalam sie coldplay..ale tez uwielbiam don't panic i shiver:)))))
  • Anonim

a no i oczywiscie clocks
  • Patricia Wolf

We Never Change jeszcze dorzucę :)
  • Anonim

ja sie boje "We never change"... po wysluchaniu czuje sie jak po "How to Dissapear Completely" Radiohead - dol gleboki na 100m i nie ma jak z niego wyjsc...
  • Anonim

A ja dorzuce "Careful Where You Stand"- wspaniała, taka ciepła... "The Scientist"- jedna z niewielu piosenek przy, której łzy same płyną, ale nie ze smutku... "Trouble"- pierwsz piosenka Coldplay'a, która pokochałam.. kurcze wszystkie piosenki są na swój sposób magiczne:) I dodałabym jeszcze "Where is my boy" Faultline z udziałem Chris Martina:)
  • Anonim

the scientist moja ulubiona
    easy to please, we never change, yellow (no co? też przejmuje!), a rush of blood to the head (fuck!!), politik (genialny opener wszystkich koncertów), green eyes (heh, no ja mam właśnie zielone oczka) i jeszcze jedna, mój mocny fawory - parachutes

kurcze, sama chciałam założyć coldplayowe grono, ale zostałam wyprzedzona...
  • dido

z 'p'- spies . sparks . we never change . everything's not lost
    z 'a r of b to the h'- the scientist . green eyes (so sweet) . warning sign . a rush of blood to the head (najcudowniejsza i najprzejmujaca ever!!)
    w ogole 'parachutes' to najblizsza i najwazniejsza plyta w moim zyciu, co nie znaczy ze najlepsza jaka slyszalam.. mam zwiazanych z nia wiele przejmujacych chwil, dlatego za kazdym razem sie wzruszam jej sluchajac..
  • Anonim

Trzeba przyznac ze Coldplayowe grono szybko sie rozwija :). Troche nas jest... A myslalem ze bedzie just a whisper, whisper. A jaki wg Was teledysk Coldplay wymiata najbardziej? Moj no 1 to "God Put A Smile..."
  • Anonim

Zdecydowanie "Trouble"- moge oglądać go godzinami... to był ich pierwsza piosenka jaką usłyszałam i pierwszy teledysk jaki ujrzałam... wspaniały, bez wyraźnych powodów!!! Nie sposób też nie wspomnieć o "The Scientist" (najbardziej podoba mi się ten fragmencik, kiedy Chris stoi w lesie i liście lecą do góry):)
  • Anonim

'the scientist'. btw, czy ktoś ogladał ten klip od końca, na wstecznym? nie polecam - traci cały swój urok
    no i amerykańska wersja 'trouble' (choć piosenka strasznie mnie w kurza'
    no i 'yellow' bo w prostocie tkwi siła!
    w ogóle to wszystkie teledyski coldplay mają niepowtarzalny styl i charakterystyczną atmosferę, right?
  • cinek

clip = trouble
  • panna pe

Teledyski Coldplay mnie osobiście się średnio podobają. Co innego pan w roli głównej; ))
  • Anonim

hehe, no to ja jednak wole muzyke; -) ew. panie Norah Jones i Diane Krall (z dosc oczywistych powodow), z calym szacunkiem dla pana Chrisa Martina
  • Ola S.

a ja uwielbiam tytułową "Paraschutes" ..i "Yellow"..ale to drugie to taka optymistyczna bomba..że trudno by było nie zauważyć..:)