Coldplay [3010]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

http://youtube.com/watch?v=y-S-Q00k...

coldplay na mtv movie awards 2008,

szkoda ze Chris slabo spiewa i nie ma juz sily po minucie ale klip jest ogolnie ok
  • Anonim

slabo, slabo i jeszcze raz slabo, chris chce byc jak bono, czy co? to ruszanie sie po scenie nie sprzyja jego i tak slabemu wokalowi; \ moze i jest show, ale muzycznie, mimo, ze to dalej coldplay, dalej jest w tym jakas magia i dalej mi sie podoba, to musze przyznac, ze slabo
  • Janis

>Ματθαίος napisał
    >slabo, slabo i jeszcze raz slabo, chris chce byc jak bono,
    >czy co? to ruszanie sie po scenie nie sprzyja jego i tak
    >slabemu wokalowi; \ moze i jest show, ale muzycznie, mimo,
    >ze to dalej coldplay, dalej jest w tym jakas magia i dalej
    >mi sie podoba, to musze przyznac, ze slabo

ej no halo, przeciez jesli chodzi o jego ruszanie sie po scenie to on tak zawsze, moze nie widziales innych jego wystepow jak moze ten z Live 8 w Londynie czy koncert w GLastonbury, czy moze live 2003 czy live 2006 w toronto, ale on sie tak porusza od zawsze, wiec tu nic nowego nie ma; D a wokal no rzeczywiscie nie najlepszy, ale ogolnie to miod cud i orzeszki; p
  • Anonim

widzialem, w 80% utworow siedzy przy pianinie, a jak sie rusza nawet przy yellow to skacze w miejscu, a nie biega po calej scenie, kladzie sie i inne wydziwiania
  • Janis

lol; O
    obejrzyj Live8 z Londynu coc robi przy "In my place" i wiekszosc Live in Ttoronto z 2006 :D
  • Anonim

>Janis napisała:
    >lol; O
    >obejrzyj Live8 z Londynu coc robi przy "In my place" i
    >wiekszosc Live in Ttoronto z 2006 :D

lol?!
    to in my place? http://www.youtube.com/watch?v=-kDy...
    3/4 skacze w miejscu, 1/4 stoi, spiewa wolno, nie zasapuje sie (!), dwa razy sie pochylil, powolutku zreszta, a viva la vida przeskakal cala scene dookola ze trzy razy w trzy razy szybszym tempie, 1/4 utworu przestal w miejscu, zreszta wszystko co robi jest o wiele bardziej energiczne bo i utwor ma inny charakter; albo ja mam cos w percepcje, albo Ty, albo to nie jest to in my place, albo ogldalismy inne viva la vida, zreszta mi nie chodzi o to, ze mi to przeszkadza, czy, ze uwazam to za zla zmiane, to zwyczajnie przeszkadza jego wokalowi a w konsekwencji w odbiorze calego utworu
  • Anonim

widzialem zarowno koncert w toronto jak i live 2003, i nie powiedzialbym ze Chris jest ciagle w miejscu, duzo sie rusza ogolnie jesli nie gra na pianie wiec nie jest bardzo stateczny, np w yellow wyladowal posrodku publiki, a i biega ciagle tez.
    a w viva... live ledwo zipie po minucie i rusza sie jak zwykle poza tym
  • acidee

wydaje mi sie.. ze rusza sie nawet mniej niz na innych koncertach jakie widzialem. pozatym moze byl w gorszej dyspozycji czy cos... kto wie. i tak dobrze ze nie bylo playbacku na takiej imprezie...
  • acidee

a co do bono to cos ich laczy :D arcade fire ich laczy! :D lubia ta kanadyjska kapele ha
  • Anonim

dobra, to ja juz nic nie mowie w temacie ruszania xD ale swojej opinii nie zmieniam, pogladow innych w tej kwestii zmieniac tez nie zamierzam, podkresle tylko jeszcze raz, ze czy to dobre, czy nie, jest coldplayowe, czyli jest super
  • Anonim

Miałem wszystkich opieprzyć za nie docenianie wokalu, ale kliknąłem w link i raczej nie jestem zbytnio zachwycony tym... czymś...
  • Anonim

slusznie bo prawda jest ze jest slaby, ale zdarza sie najlepszym wiec potraktujmy to jako wypadek przy pracy, oby na koncertach bylo lepiej.