- 1
- 2
-
Anonim
wlasciwie to tyle. fajnie ze jest takie grono i chcialam sie udzielic skoro juz sie dopisalam.
pozdrawiam wszyskich czlonkow; ) wiecie co jest dobre! -
mickiewicz
-
Anonim
Don't Panic.. jedyny w swoim rodzaju. Wiecie, nie znam nikogo kto posłuchałby tego pare razy i stwierdził że jest do niczego. Wszyscy wiedzą że Don't Panic jest wyjątkowe :-) -
Patricia Wolf
trochę mi się osłuchało bo nagrałam sobie jako dzwonek w tel. ale i tak boskie :) -
-
lost4u
-
Anonim
Oj jest boskie.. Jedyne w swoim rodzaju :-) Moim zdaniem bardzo sie odróżnia od reszty kawałków Coldplay. Ale może to tylko takie wrażenie kogoś kto wszystkie zna na pamięć; -) -
Aleksandra
-
lost4u
oj ten sie wyroznia i to jak!
mam taki zestaw: don't panic, spies i trouble
ech...dziala za kazdym razem -
Anonim
to tyle bo wlasnie tego sluchalam.... a wlasciwie zadnegos pecjalnego rpzeslania nie bylam w stanie sklecic; )
czy ulubiony?
na pewno dobry! i charakterystyczny!
-
Anonim
don't panic w pierwszej scenie gardem state :-) pozezja, świetna piosenka w świetnym filmie -
il crisantemo
-
Anonim
-
Alex
Warto też wspomnieć o The Shins, którzy dzięki Garden State stali się (wreszcie) znani :) -
Anonim
ja The Shins znam ze sciezki dzwiekowej do serialu Gilmore Girls.. jeden kawalek byl; -) -
lost4u
-
lost4u
pewnie ze chodzi mi o gilmore girls, jeszcze zapomniaelm zapytac o to w ktorym odcinku -
Anonim
Don't panic
Oh, we're sinking like stones
All the we fall for
All those places we've grown
All of us are done for
We live in a beautiful world,
Yeah we do, yeah we do,
Oh, we're sinking like stones
All the we fall for
Homes, places we've grown
All of us are done for
Yeah we do, yeah we do,
We live in a beautiful world.
Oh, all that I know,
There's nothing here to run from,
And there, everybody here's got somebody to lean on.
-
mickiewicz
heh...i tu mały dylemat...
wiele źródeł tekstów podaje pierwszy wers
"bones, sinkin' like stones"
i w sumie ja tak słyszę....choć wiem o ww. wersji.. -
van der sar
-
Anonim
jaaaaaa dobrej muzy słuchacie, filmy świetne oglądacie i seriale nawet :D PODZIWIAM i BRAFFOO ZA GUST :)
- 1
- 2