College UKKNJA [788]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

28 września 2008 r. (poniedziałek)
    Aula d. BUW, ul. Krakowskie Przedmieście 26/28

godz. 12.30

Inauguracja roku akademickiego 2009/2010 CKNJOiEE:

Wystąpienia:
    dr Małgorzata Al-Khatib – Kierownik UKKNJA
    dr Ewa Kalinowska – Kierownik UKKNJF
    dr Katarzyna Nowakowska – Kierownik UKKNJN

Wykład inauguracyjny:
    dr Renata Nowakowska-Siuta – "Co to znaczy być nauczycielem, czyli o sztuce tworzenia (nie)codzienności"

1 października 2009r. (czwartek); UKKNJA, ul. Nowy Świat 4, III p.

Początek zajęć dydaktycznych dla studentów studiów dziennych i wieczorowych.
    Plan zajęć jest udostępniony na stronie http://www.ukknja.uw.edu.pl
  • Ewelina

Osoby pragnące ubiegać się o miejsce w domach studenckich powinny do 30 czerwca 2010 r. przedstawić następujące dokumenty:

• podanie o akademik (Załącznik nr 3 do Regulaminu ustalania wysokości, przyznawania i wypłacania świadczeń pomocy materialnej dla studentów UW),
    • zaświadczenia z urzędu skarbowego o dochodach za zeszły rok,
    • jeżeli posiada się uczące się rodzeństwo, to należy przestawić zaświadczenie z miejsca pobierania przez nauki,
    • dokument uprawdopodobniający odległość miejsca stałego zameldowania od Warszawy (np. bilet),
    • oświadczenie o dochodach lub o ich braku.

Studenci pierwszego roku studiów składają podania o przyznanie miejsca w Domu Studenta w sekretariacie w terminie 7 dni od momentu złożenia dokumentów rekrutacyjnych.
  • Anonim

wpisy z Practicala są w Piątek o 15.00 na wydziale.
  • Anonim

którego zaczynamy zajęcia? 1.10 czy 4.10?
    (pytam,bo ponoć 27.09-01.10 mamy czas na praktyki i miało wtedy nie być zajęć)
  • Katka

myślę, że II rok zaczyna 4.10. mogę jeszcze zadzwonić do nich, zapytać.
  • pietrex

Na pewno 4.10, pytałem panią odpowiedzialną za praktyki i powiedziała że sama nie ma pierwszego zajęć.
  • Kasia ஜ

Szukałam chyba wszędzie (na kolegium , stronie samorządu, gronie) i nic, więc pytam:
    Kiedy są dyżury komisji stypendialnej? Chciałabym złożyć podanie o socjala a nie ma już dużo czasu więc proszę o pilną odpowiedź!
  • Marlena

Podania o stypendium składa się do sekretariatu, przynajmniej tak było w zeszłym roku.
  • Kasia ஜ

no właśnie mi się wydaje ze trzeba bylo isc na dyżur komisji bo w sekretariacie nie chcieli.. Jutro sie tam przejdę i dopytam! dzięki;-)
  • Anonim

naa 100 do sekretariatu. :)
  • Kasia ஜ

a wiecie do kiedy? bo jak bylam w sekretariacie to akurat byl tylko Pan od USOS-u i powiedział ze na pewno info pojawi sie wkrotce na wydziale albo na stronie, i sama nie jestem pewna bo juz 9 a jeszcze ani widu ani słychu...
  • Anonim

wszystkie stypendia do 9
  • Marlena

Było wywieszone, że do 9. I mnie też ten pan powiedział, że jeszcze nie, że będzie informacja itp, a jak mu powiedziałam, że informacja już jest, to bardzo się zdziwił i przyjął jednak dokumenty. Po prostu on sam nie wiedział, że trzeba już składać wnioski.
  • Kasia ஜ

acha, to świetnie.. chyba dziś tam pojadę jak jest jakiś zjadz i wcisnę im te dokumenty nawet jak sekretariat będzie zamknięty!!!!! wrrrrr wkurzyłam się teraz!!!
  • Marlena

W soboty jest do 14 sekretariat (jeśli jest zjazd), więc może jeszcze zdążysz. Jeśli nie, to po prostu powiedz, że zostałaś wprowadzona w błąd.
  • Kasia ஜ

ech.. spóźniłam się 5 minut, po drodze zacięłam sie w naszej pięknej windzie i nie zdążyłam, jakiś kolega mi powiedział że równo o 14.00 sekretariat został zamknięty....=((((
  • Urzędnik Instytucji Europejskich

Czy masz wrażenie, że nie korzystasz w pełni z możliwości, jakie daje Ci studiowanie? Czy nie wydaje Ci się, że najpiękniejsze lata Twojego życia są nieco szare? Czy chciałbyś poznać grupę ciekawych, kreatywnych, aktywnych ludzi, z którymi mógłbyś działać i dobrze się bawić? A może chciałbyś zostać koordynatorem projektu i zdobyć doświadczenie zawodowe? Sprawa jest prostsza, niż myślisz.

WKRĘĆ SIĘ do Zrzeszenia Studentów Polskich!

Zapraszamy na spotkanie informacyjne:

Data: piątek 11.03.2010, godzina 18:30
    Miejsce: Warszawa, ul. Smolna 11/108

a po spotkaniu to co studenci lubią najbardziej, czyli INTEGRACJA:)

Nie pasuje ci termin spotkania, chcesz wiedzieć o nas więcej? - Napisz do nas!

Potwierdź swoją obecność - napisz do nas:
    warszawa@zsp.pl
  • lamalia

Witamy!
    Szukamy współlokatorki/współlokatora. Do wynajęcia pokój jednoosobowy, 12 mkw. W pokoju jest duże łóżko, stolik, lampki, ogromna szafa z półkami, lustrami i drzwiami przesuwnymi, firanki, dywan. Oczywiście dostęp do kuchni i łazienki (jest pralka :)) Mieszkanie jest wyposażone w sprzęt RTV i AGD, znajduje się dwa przystanki od UKSW, blisko do AWF. W pobliżu sklepy spożywcze, całodobowe, apteka, bank, poczta, kiosk. 5 min do metra. Miesięczny czynsz to 750zł plus rachunki co drugi miesiąc (ok 50zł od osoby) i woda co trzy miesiące.Kaucja 535 zł, oczywiście zwrotna. Jest podłączony Internet.
    W drugim pokoju mieszkamy my, dwie siostry (IV i V rok studiów). Szukamy sympatycznej, spokojnej osoby, chętnie na dłużej. W mieszkaniu panuje miła atmosfera. Nie chodzi nam jedynie o wspólne wynajmowanie mieszkania, lubimy też pogadać, pośmiać się :)

Zapraszamy do oglądania! :)

Ola 501 673 884
    Natalia 519 169 909
| |

Uniwersyteckie Kolegium Kształcenia Nauczycieli Języka Angielskiego UW.

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)