College UKKNJA [788]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Selkie

Cześć,
    z racji tego, że do Warszawy mam dość daleko, chciałabym złożyć wniosek o przyznanie mi miejsca w akademiku na najbliższy rok 2010/2011 razem z dokumentami potwierdzającymi chęć studiowania.
    W związku z tym mam pytanie, jakie konkretnie dokumenty trzeba tam dostarczyć? Przeglądałam już kilka stron, ale na każdej piszą co innego. Staralam sie też przekopać przez "Regulamin ustalania wysokości, przyznawania i wypłacania świadczeń pomocy materialnej dla studentów Uniwersytetu Warszawskiego", ale tam nie ma słowa o akademikach, a są niebotycznie długie listy różnych dziwnych dokumentów. Może ktoś z doświadczenia mi doradzi, co trzeba dostarczyć oprócz:
    - zaświadczenia z Urzędu Skarbowego rodziców o ich dochodach
    - dokumentu z PKS jaką mam odległość z domu do Warszawy
    - oświadczenie o nieposiadaniu dochodów nieopodatkowanych
    - zaświadczenia ze szkół rodzeństwa, że tam uczęszczają
    - podania o przyznanie miejsca w akademiku?

Z góry dziękuję za pomoc, bo sama już naprawdę się gubię, a nie będę w stanie przyjechać jeszcze raz do Warszawy, gdyby okazało się, że czegoś mi brakuje w dokumentach. Czy mam dostarczyć oswiadczenie o nieposiadaniu dochodów przeze mnie? Czy te wszystkie formalności załatwia się na miejscu na Nowym Świecie tam, gdzie będę dostarczać potwierdzenie, że chcę studiować?
| |

Uniwersyteckie Kolegium Kształcenia Nauczycieli Języka Angielskiego UW.

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)