-
anka
hej
nie wiecie może czy jest gdzieś wykaz wszystkich przedmiotów na pierwszym roku?? Chodzi mi o to, które z zajęć są ćwiczeniami a które wykładami, które są obowiązkowe itd. Może znajdzie się ktoś tak uprzejmy i powie mi, które zajęcia są obowiązkowe na pierwszym roku i które ewentualnie można sobie odpuścić bez wielkich konsekwencji?; ) bo nie za bardzo ogarniam te wszystkie skróty i kolory na planie. Pomoże ktoś?? -
Marlena
Listy przedmiotów podzielone na semestry są w usosie. Chciałam podać link, ale coś mi nie działa :/ -
anka
ale ja nie moge na razie się tam zalogować :/ nie mam hasła ani loginu. Kiedy to dostane?? -
-
-
anka
-
anka
a czy ktos mógłby mi jeszcze powiedzieć, może pamiętacie, czy gramatyka opisowa, psychologia edukacyjna i kultura i historia Anglii to wykłady czy konserwatoria?? bo już sama nie wiem. Wiecie też może czy jest możliwość zwolnienia z łaciny jeśli ktoś ją miał w liceum? i od jakiej oceny ewentualnie przepisują? -
-
anka
możliwe, ale ja nie ogarniam jeszcze usosa. przejrzałam wszystko i nigdzie tego znaleźć nie mogę. -
i have no reflections
a to nie jest tak, że jesteś zapisana automatycznie, bo podział na grupy jest alfabetyczny? ja na swoim planie mam większość ćwiczeń, jeden wykład w środę i 3 konwersatoria. -
Katka
łacinę przepisują z liceum, oceny 4 i 5 na pewno. 3 nie wiem, ale się nie opłaca, bo łatwo dostać dobrą ocenę :)
psychologia edukacyjna ma sprawdzaną listę, kultura i historia Anglii oraz wstęp do literaturoznawstwa nie - w ogóle Diniejko to złoty człowiek :))
gramatyka opisowa z Sielanko? kiedyś nie sprawdzała listy, ale ma bardzo dobrą pamięć i wie, kto chodzi, a kto nie. może mieć to wpływ na ocenę, jeśli się wkurzy, że Cię ciągle nie było, więc opłaca się bywac na tych zajęciach :)
PNJA, informatyka, fonetyka - lista, 2 nieobecności na semestr (chociaz jeśli masz cos ze Skarżyńską - babka jest dość zagubiona, niby jest lista, ale jakos jej za bardzo nie ogarnia, da radę miec spokojnie wiecej nb; jesli masz coś z Carrem - niby jest lista, ale tak ze 4 obecności sa spokojnie wybaczalne, ja raz zaliczyłam z pięcioma nb, ale było mi wstyd trochę, bo on jest taki miły :)) Davies - lepiej mu nie podpaść)