-
Marcu
Mam nadzieje, że nasze szanowne koleżanki nie obrażą sie że pismo zostało podpisane tylko przez Michała i P. Dr. Lipską ale to jej pomysł bo powiedziała ze tego dnia jest rektor i zebysmy sie pospieszyli. Pozdrawiam i zapraszam wszystkich zainteresowanych!!!!! -
Rogasiowa
A wiec powiem tak ze to nie bedzie uzne bo przewodniczacy tego nie podpisala i weglud prawa, czy kodeksu mniejsza jak to sie nazywa nie moze tego michal podpisac on ma prawo do przebywania na zebraniach i sie wypowiadani sie ale jesli chodzi o decyzje to ola jest guru ale jesli sie uda ze to przejdzie tak ro bedzie sympatycznie:)) -
Marcu
-
Rogasiowa
zobaczymy moze cos sie ruszy nie zalamuj sie pomiksujesz sobie jeszcze , miejmy nadzieje!! -
-
Marcu
jednak nie przeszlo bez zgody Goooroooo :D Nasza akcja kierowana przez Dr. Lipska niepowiodla się wszystko w rekach OLI. Brrrrrrrrrrr trza czekać....
-
R€jS™
Widze ze do didżejowania to jeszcze daleko ale jakby co ja sie pisze na to :) -
Rogasiowa
Mowilam ze tak bedzie ale pewnie powinno sie udac ale lepiej nie kraczmy:)) -
Axelo
Heheh no jak zwykle ta biurokracja :D hehe ale mamy jeszcze troche czasu moze do wakacji cos sie zalatwi :) -
R€jS™
Ehh kopany nat znalazlem soft do postawienia wlasnego radyjka netowego wszystko smiga tyle ze ja jestem za NATem i niemoge sie ze swiatem polaczyc buu :/ -
Marcu
kurnaaa i co z tym radiem?? co sie dziej w samorządzie ?? dlaczego nie ma zandej odpowiedzi!! -
judith
-
Marcu
-
Axelo
Z radiem to jak nie pojdziemy i nie wyblagamy Oli o ten jej udzial to dupa zbita bedzie i nic nie bedzie z radia :P -
Marcu
Niestety jesli wszystko ma tak byc oficjalnie i bardo powoli to kiepsko to widzie!! Zobaczcie co sie dzieje. Poszlo o jeden mały głupi podpis!! To nie o to chodzi ze kogos sie nieszanuje czy kompetencje sie mu odbiera. Niee to chodzi o to zeby działać szybko i sprawnie!! Ale skoro samorząd nie może ciachnąć podpisu.. no to sorka sprawy trzeba brac w swoje rece jesli sie czeka 2 tygodnie na jeden podpis he he no niby ja to wymyslilem ale samorząc bedzie mail z tego profity !! bo ja don szeregow nienaleze!! ale pewne sprawy jesli studenci sie chca organizowac to dlaczego to tak zle ma wygladac!! Ja wszystkich ze swojej strony przperaszam jesli kogos skrzywdzilem ale zalerzy mi na tym zeby sie cos dzialo w tej skzole!!